Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caoimhe87

Odchudzanie czas rozpocząć 12.09!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Caoimhe87

Kto się przyłaczy????????????

Gość Lusesita278
Hej... Ja właśnie od wczoraj biorę BIO CLA z zieloną herbatką.... ograniczam jedzenie...zero słodyczy....ćwiczenia...zobaczymy co z tego wyjdzie

Gość magda m..
ja tez sie przylaczam od dzis zaczynam sb i cwiczonka do tego!:)

Gość polish girl
ja tez bardzo chetnie sie przylacze, jeszcze nie jadlam sniadanie wiec rozpoczecie diety jak najbardziej jest mozliwe:)

ja tez! ja tez! ja tez! odchudzam sie od dzis... a cwiczyc tez bede a co :) ma chwilowy przyplyw energii ale bede twarda i sie ni zniechece :)

Gość Caoimhe87
Swietnie kobietki że jest nas aż tyle piszcie z jakiej wagi wychodzicie i ile chciałybyście schudnąć, i jaka diete stosujecie, pozdrawiam!!!!!!!!!!

Czesc:) moge sie do was przylaczyc? bo na innych topicach juz mnie nie zauwazaja

Gość Caoimhe87
pewnie że możesz anula89, a Ty ile zamierzasz shudnać i z jakiej wagi?

Chce tylko tak 4-5max, a ogolnie to chce sobie wyrzezbic cialo przez cwiczenia

Gość zdeterminowana 21
Lusesita 278 dietrka wyglada tak: Proponowana dieta jest skuteczna, lecz bardzo monotonna, dlatego trudno na niej wytrzymać. Łatwo występuje po niej efekt jo - jo. Polega na jedzeniu jajek i surówek. Codziennie należy zjeść 4-6 jajek i wypić 2 litry wody mineralnej, herbatek ziołowych, kawy lub słabej herbaty. Unikamy soli, cukru, produktów mlecznych, roślin strączkowych, alkoholu. DIETA KLINIKI MAJO - 7 kg w 2 tygodnie Dzień pierwszego tygodnia: śniadanie: 2 jajka na twardo, filiżanka czarnej kawy, obiad: 2 jajka na twardo, 200 g warzyw gotowanych, kolacja: 2 jajka na twardo lub 150 g pieczonego mięsa, główka sałaty z sokiem z cytryny, Dzień drugiego tygodnia: śniadanie: filiżanka czarnej kawy, kromka chrupkiego pieczywa, obiad: 150 g mięsa smażonego, filiżanka tartej marchewki z sokiem z cytryny, kolacja: 2 jajka na twardo lub 100g chudej szynki, 150 g chudego jogurtu.

hej ja zale zycie na diecie :) juz powoli sie godze ze soba przez to ze nie wiem co to systematyczność szybko sie zniechecam i opadam z sil obecnie waze ok 89 90 kg zalezy od dnia czasmi 87 nie wiem wogole od czego to zalezy tym bardziej ze obecnie nie byłam na zadnej diecie i do okresu jeszcze daleko... no a tym razem postanowiłam zaczyna sie kolejny rok... akademicki wiec moze w tym cos ze soba zrobie :) i mam bardzo ambitny plan cwiczyc :)

Gość Paulusss
ja tez moge się dołaczyć? mnie również na innych topikach nie zauważaja :( może wy mnie przygarniecie ?

Gość piotrunia
freek paulluss - ja tez chcialabym sie dołączyc ale tez szybko rezygnuje... potrzebuje mobikizacji.. tylko czego jak????

piotrunia nie martw się uda nam sie :) będziemy się wspierać i jakos zrzucimy te kiloski :) ja w sumie zaczełam odchudzanie jakoś 4 dni temu i już mi ubyły 2 kiloski :)

Gość piotrunia
paulusss - jak to zrobilas???? kurcze u mnie jest brak motywacji... juz kiedys sie odchudzalam i zlecialam 6 kg ale teraz przybylo 8,5 :( mam juz dosc... jestem uzalezniona od slodyczy i fast foodow... od jutra zero pieczywa zero ziemniakow, makaronow... i musze zaczac pic jakas herbatke... rowerek jutro rusze moze bieganie i chcialabym chodzic na aerobic ale mam same chude kolezanki :] boje sie tych napadow obzarstwa...

HEJ.. Mnie niestety też zwykle brakuje motywacji :( Pamiętam, że 5 lat temu schudłam 10 kilo tylko dlatego, że przypadkiem usłyszałam jak moja kuzynka mówi ALE TA NASZA EWCIA GRUBA SIĘ ZROBIŁA.... No cóz, dostałam wtedy kopa motywacyjnego.... Teraz też potrzebuję motywacji... i już ją mam...po prostu źle się czuję i nie pasują na mnie spodnie które tak bardzo lubiłam...:( Więc....... trzeba się wziąźć za siebie!!

Piotrunia-----> ja zaczęłam brać BIO CLA..taki wspomagacz. Wiem z doświadczenia, że Chrom Organiczny skutecznie hamuje łaknienie....Przynajmniej na mnie działał. Pozdrawiam....

piotrunia - hmm jak ja to zrobiłam? no więc wziełam sie ostro w garść zresygnowałam ze słodyczy białego pieczywa [ehh miało być białe a tak naprawde w ogóle pieczywa nie jem] makaronu ryżu ziemniaków bananów i oczywiście zaczałam ćwiczyć i kręcic hula-hop. uda cie się napewno :)

Lusesita - a drobie jest te BIO CLA ? Ja to chciałam kupic sobie jeszcze jakaś herbatke ale nie wiem jaka naprawde działa... ;( doradźcie mi

Ja kupiłam BIO CLA z zieloną herbatą... 60tabl. 45zł. Moja koleżanka brała Bio Cla, no i pomogło. Też nie czuła głodu itp. A mnie właśnie na tym zalezy....przynajmnije nie będę tyle wcinać..:)

Kupiłam jakąś herbatkę z Welness SMUKŁA TALIA...i tak to sobie popijam :D Ooo wiecie co też piłam z Vitaxy SLIM PROGRAM, taka większa paczka. 30 torebek....10 pije się przez 5 dni, a resztę przez 10. Nie wiem dlaczego, ale bardziej na mnie dziaaał ten 1 etap z chromem, w drugim znów mi się chciało jeść :(

lusesita 278 witaj, mamy podobną wagę, więc mogę sobie ciebie wyobrazić..... jeśli można to też się chcę przyłączyć do topiku w ubiegłym tygodniu zacząłam kopenhaską, ale 3 dnia pękłam i zjadłam strasznie dużo słodyczy..... teraz po prostu ograniczam jedzenie, żeby nie przekroczyć 800-1000 kal. może też kupię to bio cla, tylko trochę drogo, a ile tabletek dziennie trzeba brać?