Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caoimhe87

Odchudzanie czas rozpocząć 12.09!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość housewife
Czesc!!! Je tez chce z Wami!!! Moze nie mam za wiele czasu na klikanie na kafe, ale czasem do Was zajrze, dobra?:-) Ja mam 176 cm, 80 kg:-( Ale od marca tego roku schudlam juz 14kg. Cel I to u mnie 75,marze, zeby na wadze bylo kiedys 66:-D

A tak z innej beczki, to skąd jestes co porabiasz na codzień?? Ja jestem z Gliwic, jestem kobietą pracującą...Jestem mężatką, dzieci na d\\chwilę obecną nie mam . Niesttey

lusesita-- a zdradz nam prosze dlaczego przytylas? Ja to oczywiscie w czasie ciazy:-( Ale coreczka jest cudowna:-)

siedze w domu z dzieckiem, jestem z Podlasia. A mojej wioski to nawet na mapie ciezko znalezc:-)

Właśnie, tego się boję...przytycia w ciązy. Oczywiście, że bardzo chcę mieć dziecko bez dwóch zdań...ale kilogramy w ciązy-to mnie przeraża! Ja mam skłonność do tycia...:(

ja swoje kiloski dostalam na wlasne zyczenia : kremowki, parowki, lody... A maz biegal do sklepu i spelnial te zachcianki. Gdybym wtedy chwile pomyslala, to teraz bym wygladala jak dawniej, a tak to musze walczyc:-O

No wlasnie, ale ja moglam sama sobie odmowic, ale gdzie tam!!! Teraz mam za swoje!!! Na razie musze leciec, bede pozniej, jak dziecko zagonie do spania po obiedzie:-)

Gość Caoimhe87
Cisze sie że jest nas coraz więcej dzisiaj drugi dzień na diecie, narazie jest ok, ja też mam za soba mnostwo diet ale po kazdej występował efekt jo-jo:-( mam nadzieje że tym razem tak nie będzie, na razie moja dietka to jedzenie okolo 700kcl ale od poniedziałku hce spróbować diety 3dniowej a pozniej znowu powroci do 700 kcl, mam nadzieje że sie uda;-)))))))

Gość Caoimhe87
Moją motywacją do odudzania są studia, rozpoczynają sie 24wrzesnia wiec nie mam zbyt dużo czasu ale wiem że jesli sie ostro przyłoze i postaram to nawet 7kg. może zlecieć:-)

hej a juz myslałam wczoraj ze topic umrze smiercia naturalna a tu prosze jakia miła niespodzinka :) ja po moich przejsciach z dietami doszłam do wniosku ze to jest bezsensowne trzymac sie jednej diety... np takiej kapuscianej albo kopenhaskiej... ja sie przyznaje nie potrafie trzymac sie jednej, trzy dni max wytrzymam a pozniej daaawaaaaj :( dlatego teraz poprostu jestem na diecie... nie jakiejs konkretnej staram sie mniej jesc... boje sie efektu jojo bo przygode z odchudzaniem zaczełam na etapie ok 80 kg i zmaiast spasc to po kazdej diecie mam wiecej... i teraz jak mam na cos ochote to jem tyle ze staram sie kupowac mala paczke czipsow male lody... albo pozniej czegos nie zjesc... no sie rozpisałam musze sie zbierac... wiec do wieczora

Gość Caoimhe87
Dla mnie największą zmorą są słodycze...Kiedy nie jem słodyczy jednocześnie nie potrzebuje dużej dawki innych pokarmow ale kiedy siegne po czekoladkę to nie moge przesta jeść masakra!!!!!!!!Musze po prostu ich unikać ale to nie takie łatwe bo je uwielbiam:-)

Gość malllllenkaaa
hej witam was, moge sie przyłaczyc do topiku?

Gość Caoimhe87
Witam Cię malllllenkaaa pewnie że możesz sie przyłączyć, napisz nam coś o sobie ile zamierzasz schudnąć i w jakim czasie no i jaka jest Twoja waga wyjściowa, pozdrawiam!!!!!!!!!!!!

Gość malllllenkaaa
nie nie chodzi o wage bo wazę dobrze tylko przy 158 mam 94 w bidrach rozumiecie figura gruszki......ehhhh mam 29 lat po prostu chce pojedrnic ciało bo po chudnieciu tyciu i znowu chudnieciu mam lalawe niefajne ciało z celulitem. dzis ide na siłownie 4 raz w tym miesiacu i juz mam efekty... zamierzam dołozyc basen i narty zimą a jem wszystko bo od dietowania tylko rozlegulowałam sobie przemianę i zaczełam tyc pa minimalnej ilosci jedzenia . odkad jem regularnie i niedietetycznie a zdrowo po prosu o dziwo zaczełam chudnac. wiec wiem ze tylko cwiczeniami moge zbic tłuszczyk.....

Caoimhe87 ----> wiem coś na ten temat, też lubię słodycze, no ale niestety muszę się ograniczać z jedzeniem a słodycze to juz w ogóle odpadają....

🖐️ Witajcie ponownie dziewczyny!!! Jesli chodzi o wczesniejsze diety, to ja bylam na kopenhaskiej i schudlam 6kg. Kiloski nie wrocily, bo od tamtej pory duzo mniej jem, unikam slodyczy, chhoc czasem zdazaja sie male grzeszki:-P Teraz wlasnie mam chwilke dla siebie i biore sie za cwiczenia:-) Milego popoludnia babeczki!!!

witam nowe dziewczynki na topiku :) lusesita - ja włąsnie sobie kupiłam ta herbatke slim program jeszcze nigdy jej nie próbowałam [mam za soba tylko slim figure] i mam nadzieje że pomoże :) a duzo schudłas pijąc SP ?

Gość Caoimhe87
Ja pije codziennie zieloną herbatkę, polecam!!!