Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Caoimhe87

Odchudzanie czas rozpocząć 12.09!!!!!!!!!!!

Polecane posty

tak szczerze to nie bardzo tzn ja to piłam przez tydzień [3 x dziennie po jednej saszetce tego pierwszego cyklu] ale po tym tygodniu juz patrzec na herbatke SF nie mogłam a to trzeba było pic przez miesiac ;/ mam nadzieje że ta SP smakuje troszke inaczej i ze jakoś wytrwam :P

heeejjjj :) wlasnie spozyłam moja kolacjo obiad :( wiem ze tak sie nie powinno ale niestety nie moglam inaczej ale za to dzis sie duzo ruszałam :) powiem wam ludki ze ja tymi herbatkami tez sie swego czasu zalewałam ale stwierdziłam ze szkoda mi organizmu boje sie sobie uklad trawienny rozregulowac ale przyznam sie ze kiedys sobie efedrynke bralam zeby miec wiecej energii do cwiczen i zeby mi sie jesc nie chciało ale teraz to przeszłosc...

wiecie co :P tak sobie pomyslałam że teraz po moim prawie tygodniowym ograniczaniu sie przejde na dietke kapuściana [tez trwa tydzien] a po niej znowu na ograniczenia ;) może w ten sposób uda mi się troszke szybciej pozbyc tłuszczyku ;) bo pierwszy cel musze osiągnac przed 20 października :P mam nadzieje że mi sie uda ;) potem po dietce kapuścianej tak jak pisałam tydzień albo 2 ograniczen a potem dietka kopenhaska ;) a dalej to same ograniczenie ;) juz bez żadnych ustalonych diet ;P musi mi sie udac ;D a tak w ogóle jak myslicie dobry pomysł?;> tylko szczerze :P

freeek - a udało ci sie schudnac na tych herbatkach? jesli tak to ile i w jakim czasie? :P

mowie ze swojej perspektywy dla mnie wszystkie monotonne diety sa nie do wytrzymania po 3 dniach sie lamie z zalu zajdam wiecej niz normalnie a o diecie nie wspominajac ale jesli masz silna wole to prosze bardzo tylko pozniej na kapuste patrzec nie bedziesz mogła :)

no ja cos tam schudlam ale wiesz to woda szła z organizmu... tak 3-5kg ale to szybko wraca... a tego trzy stopniowego systemu figury nie stosowałm bo ja tp pilam figure 1 i 2 i fat slim czy jakos tak i czerwona oj rozne zeczy probowałam i narazie stwierdzam ze najlepsze sa fat burnrey takie jak therm line olimpu naprzykald

freeek - hmm nie wiem co to za herbatki oprócz figury 1 i 2 ale poszukam i może kupie ;) zobaczymy czy na mnie podziała :P a co do tej kapusty to sie okarze ile wytrzymam chociaz mam nadzieje że do końca hehe

Witajcie dziewczyny! Ja dopiero teraz mogłam zasiąć przed kompem, bo tyle pracy załatwiania. No i mieszkanie trzeba ogarnąć więc same rozumiecie :( Ztego wszystkiego zapomniałam o jedzeniu ...;)

Ale widzę, że tutaj puściutko, więć chyba pójdę pod prysznic. I poczytam coś w łózku... Więc - dobrej nocy laski :)

Witajcie...:) Znów ja jestem pierwsza??? Ładnie,....:) Dziś piątek ufff nareszcie. Tylkoo niestety nie odpocznę - remont mieszkania.... Póki co zbieram się do pracy! Pozdrawiam!!🌼

Witam, wszystkie dietowiczki:-) Wpadlam tylko na chwile, zyczyc Wam milego dnia:-) Ja staram sie zejsc ponizej tych 80kg i jakos nie moge:-( Badzcie wytrwale w ograniczaniu jedzenia i cwiczeniach:-) Na razie!!!!

hejka laski :* jak tam dietka? ja dopiero teraz pisze bo przed chwilka przyjechałam od mego M ;D jutro zaczynam dietke kapuściana a potem znowu ograniczenia ;) zobaczymy co z tego wyjdzie :) pije herbatke ale jakoś nie odczuwam różnicy moze dlatego że dopiero drugi raz hehe :P 3majcie sie dziewczynki ;)

Dzien dobry!!! Wstawac spiochy:-D Ja juz na nogach, ale jeszcze bym pospala:-( Pije sobie herbatke zielona i mysle co u Was? Ja wczoraj mialam ochote na kolacje o 20:00, ale dalam rade i wypilam tylko herbate. Tym razem sie udalo:-) Milego weekendu dziewczynki!!!

hejka dziewczynki :) ja dzisiaj zaczynm dietke kapuściana ;) własnie jem sniadanko czyli kilka śliwek i nektarynke ;) potem ide ugotowac zupke hehe ;D a potem to juz mój M wpada i znajac zycie to do wieczora nie będe o jedzonku myslała hehehe więc będzie dobrze ;) a jak tam u was dietka? sa jakieś postepy?

Mogę się do was przyłączyć? Mi też zostało do zrzucenia jakieś 4 lub 5 kilogramów. Pilnie potrzebuję motywacji- w grupie raźniej. Trzymałam się dzielnie od 1, 5 miesiąca, a wczoraj już myślałam ,że pęknę. Mogę? :)

Gość Caoimhe87
Witam was kobietki! Dla mnie to czwarty dzień na dietce, mam nadzieje że sie uda, codziennie staram sie jesc w granicach 800-1000 kcl mam nadzieje że to wytrzymam:-)) buziaki!! Pewnie Uliczka7 że możesz sie przyłaczyć im więcej nas tym lepiej:-)

Witam, no to czas na pierwsze poważne podejście. Chciałabym schudnąć, więcej....muszę schudnąć bo źle się czuję sama ze sobą. Mam 164cm wzrostu i ważę 75 kg...oczywiście nie zawsze tak było.... raz chudnę, raz tyję... jeszcze 1,5 roku temu wazyłam 60kg. Przytyłam , bo: -dostałam siedzącą pracę od 9 do 17, a potem dom, rodzina...brak czsu na trochę ruchu -od kilku lat na tabsach anty -od kilku miesięcy na lekach sterydowych (alergia) -wieczorne jedzenie Mogę się do Was przyłączyć? pozdrawiam, kobita......

Witajcie!!! Widze, ze nas coraz wiecej:-D Ja sie jakos trzymam. Nie robie zadnej konkretnej diety. A dzis wieczorem umowilam sie z kolezankami na piwo, a nie widzialam ich juz z miesiac to nie moge nie isc....Ale co tam, odrobie to jakos jutro. Moze pojde na basen? Kobita--- a Ty jakimasz sposob na schudniecie? Teraz ide robic mojej rodzince obiad. Pozdrawiam:-)

no no patrze że nasze małe gronko sie poszerza ;D kobita...... Uliczka7 witajcie ;) dzisiaj mi jednak nie wyszło z tą dietka kapuściana ;( a wszystko przez mojego M... powiedział że zabiera mnie dzisiaj na lody i nie przyjmuje odmowy hehe więc musiałam iśc ;) ale dietke na 100% zaczne od jutra już nawet mam zupke ugotowana :)

hejka laski ;) ja własnie wstałam i zabieram sie za sniadanie ;) najpierw herbatka slim program potem zupka [zupka na śniadanie bo wczoraj sie w owoce nie zaopatrzyłam :P ] a po sniadanku na zakupki ;D trzeba uzupełnić zapasy w lodówce hehe (oczywiście warzyw i owoców) a jak tam u was postepy?

Oooo widze że nie jesten sama sporo osób do odchudzanka ja też już długo w tym tkwie i dużo się informacjii zebrało że aż czasem te odchudzanie staje się trybem życia Mam nadzieje że Wam się uda Jak co zapraszam na rozmowe na gg (niżej podane) Buziaczki:-)

miśka88 - a jakie diety stosowalaś i ile ci sie udało schudnac? no i w jakim czasie

No ja też w końcu wstałam :) Poranne wazenie za mną. Od prawie 2 tygodni waga stoi jak zaczarowana :( Wiem, że to przestój i będzie lepiej, ale to na pewno nie jest motywujące!!!!!!! Chyba przestanę się codziennie wazyć- przynajmniej w przyszłym tygodniu, bo zaczyna mnie to wkurzać!!!!! Na dobry początek dnia pół litra wody-musiałam ją dziś podgrzac, bo brrrrrr...... Pozdrawiam

cos tu sie pusto dzisiaj zrobiło... mam nadzieje ze topik nie ginie smiercia naturalna...??

Paulusss => Jak co to odezwij się jutro na gg to pogadamy o tym bo teraz właśnie ide lekcje przepisać :) ;)

hej dziewczyny :) ni odzywałam sie bo poprawke z ekonomiki miałam wlasnie dzis i do dzis sie uczyłam :) ale juz jestem... niestety moje cwiczenia przez ostatnie trzy dni były zawieszone... ale od jutra wracam :) buziaki dla dietowiczek