Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faficzka

spóźnia mi się okres

Polecane posty

Gość faficzka

już 2 tygodnie przy reglarnych miesiączkach czy jest taka możliwość, że gdy uprawiałam stosunek z zabezpieczeniem(kondomy), czy moge być w ciąży. Czy jeśli by leciuteńko pękł i tego sie niezobaczy? jest taka możliwość, że moge być w ciązy?no chyba że kondomy nigdy niezawodzą jeśli niepęknoł a właśnie zawnawiałam czemu nie zabezpieczają w 100% bo co że mogą pęknoć czy też, nie pękną i może kobieta zajść w ciąże? prosze o pomoc

Gość nie kumam tego tematu
Nie zabezpieczają w 100% bo pękają. Jesli jestes w ciązy, to właśnie dlatego.

I jeszcze jedno - kondom nie może lekko pęknąc. Jak pęka to widać bo sie rozwala porządnie.

Gość faficzka
a widać jeśli troszke pękną po zdjęciu ich?

Gość faficzka
aha czyli niejest w ciązy

Gość faficzka
aha czyli niejest w ciązy

Gość upsasa
nic nie widac, albo pekaja ..albo nie zrob test i po krzyku :D moze okaze sie, ze bedziesz szczesliwa mamusia ;)

Kurcze, nie chce też w błąd wprowadzić. Z moich doświadczen: ja mialam 3 razy taki przypadek i guma była równo rozwalona, jak dziura w balonie. A może specjalnie nakłuł Twoj chłopak go igłą, żebys zaszła?:D:P

tescik zrob i bedziesz wiedziala :P a w ogole to moga byc inne przyczyny np. stres, dieta itd..

Gość faficzka
raczej nie przebił ale gdy już było po stosunku to dotykał ale nie wkładał i ściągał kondoma i poszułam zaraz ciepłe, mokre

Gość faficzka
więc co?

faficzka nie jestem z zawodu ginekologiem więc Ci nie odpowiem, na \"no to co\" chociaż dobrze wiem że pytanie nie było skierowane do mnie to jednak podbijając temat, mam nadzieję że znajdzie się jakaś dziewczyna co podzieli się swoimi doświadczeniami, na temat spóźniającego się okresu. :P

Gość Bubuniaaa
pewnie hormonki zawodzą... udaj się do ginekologa, a wczesniej zrob z dwa tesciki pre test dla pewnosci :P

Gość jaką różnicę widzisz
ludzie naprawde nie wiecie, że jest coś takiego jak test?? to jest pierwszy krok, który sie wykonuje przy podejrzeniu o ciąże...od zadawania pytań tutaj jeszcze nikt sie nie dowiedział czy jest czy nie..