Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość animelatonka

escapelle i sex po nim

Polecane posty

Gość animelatonka

czesc problem w tym, że wzięłam escapelle bo pekła nam gumka w 16 dniu okresu po czym pod sam koniec przed miesiaczka kochalismy sie bez gumki... okres przyszedl w zasadzie w dobrym terminie, ale byl znacznie slabszy - 3 dni i to była krew połączona z wydzieliną. Czy sądzicie, że coś może być nie tak? Poradźcie mi ...boje sie

16nasty dzień okresu powiadasz?> Masz strasznie długie krawioenie. Gratlujemy masz sporą sznasę bycia mama. Wzięcie Escapelle to jakby rozpoczećie nowego cyklu więc szansa na ciążę jest. Zró test i migiem.

Gość Noc jak owoc
animelatonka No to nieciekawie powiem Ci. Escapelle potrafi przesunąć tak okres, że nie połapiesz się w tym cyklu z dniami płodnymi i nie. Nie powinnaś się kierować datą spodziewanej miesiączki, bo mogło to się wszystko rozregulować po tabletce i niepłodne mogły się stać płodnymi. A jak na ulotce jest napisane: Escapelle nie zabezpiecza przed kolejnymi stosunkami, więc lepiej uważać. Możliwe, że to krwawienie 3-dniowe, to był okres a bardziej skąpy w wyniku dużej dawki hormonów i wtedy to spokojna głowa, jednak na Twoim miejscu zrobiłabym test. Powodzenia!

Gość beatrycze24
Okres mógł być zmieniony ze względu na zażytą wcześniej escapelle, ale skoro piszesz, że był z wydzieliną, to lepiej zrobić test, żeby wykluczyć ciąże. i w sumie ten sex przed okresem też może spowodować, że zostaniesz mamą, bo escapelle nie zabezpiecza na później. Czeka cię test ciążowy i czekanie na drugi okres. Nikt z nas nie zapewni Cię o tym, że mamą nie zostaniesz, ale 3mamy kciuki i potem może pomyśl o regularniej antykoncepcji hormonalnej.

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
tez tak mialam po escapelle...mialam 4 dniowe lekkie krwawienie... lekarz mi powiedzial ze to traktuje sie jak okres...escapelle strasznie rozregulowalo mi cykle!bralam w czerwcu i do tej pory wsyztsko mi sie chrzani!

Gość rozpoczynająca posta
dzieki wszystkim...no zobaczymy jak będzie mimo wszystko odpowiem jak się skończyło - głupole z nas że tak wyszło, ale szczerze mówiąc...to dziewczyna mnie moja do tego namówiła ;) ups chyba się wygadałem , że nie jestem płcią piekna ;) hihihihih Powodzenia dziewczyny i trzymajcie za nas kciuki hihih