Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość galinka

male pytanko do komputerowców help

Polecane posty

Gość galinka

jak to jest w laptopie jesli bym chciala wiekszy dysk, bo mysle kupic wlasnie wspomnianego laptopa i domyslam sie ze 80 GB na razie by mi starczylo, a pózniej jest mozliwosc powiekszenia tego dysku??? Prosze o odpowiedzi i z gory dziekuje Pozdrawiam

no to wtedy kupujesz nowego wiekszego a stary mozesz sprzedac bo niestety w laptopie nie mozna miec tak jak w pc kilka dyskow podpietych. Takie dyski do laptopow sa oczywiscie drozsze niz do zwyklego kompa moze od razu lepiej kup sobie 120 bo 80 to naprawde malo:O

Gość A mi kabel USB
powiem tak ....przy laptopie to nawet zewnetrzny ladnie wyglada jak papierosnica albo pudelko na czkoladki 250 GB

Gość galinka
wlasnie wiem ze laptop to nie to samo co normalny komputer i ze sie go nie da rady tak rozbudowac, nie mam za duzo kasy zastanawiam sie nad acerem 5310 (on ma wlasnie dysk 80GB ale za to ma kamerke wbudowana i jest ladniejszy moim zdaniem) i acerem 5315 (dysk 120 GB ale bez kamerki i taki sobie z wygladu) moze cos doradzicie?? Który lepszy?? jeszcze raz dzieki :*

Gość galinka
no powiedzmy ze jakies 2 000zl

Gość galinka
noi oczywiscie myslalam dokupic jeszcze troszku pamieci:) bo 512 to nie za duzo

Gość galinka
a dlaczego acer to nienajlepszy wybór??

Gość galinka
no wlasnie za 2 000 zl to bede musiala jakos zniesc ten kiepski serwis... Jakos damy rade :) moze akurat nie bedzie potrzebny.. Pozdrowionka

Gość 111111122222
to ja mam tez pytanie do znających sie ---plis 😭 czy jak wysyłam @ na adres ----.....@wp.eu---może nie dojść ? czy trzeba zmienić jakieś ustawienia ?

Gość 111111122222
up