Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość YASMIN79878

POMYLIŁAM KOLEJNOŚĆ TABLETEK!!!!!

Polecane posty

Gość YASMIN79878

jak wyżej...było ciemno w pokoju i nie zauważyłam podpisów dni tygodnia...i zamiast soboty, wzięłam niedzielę...jakie mogą być skutki uboczne? Tylko się trochę rozregulowałam , czy mogą byc tego dużo gorsze konsekfencje, typu jakaś ciąża(choć to by było dość nielogiczne)??

Dziecko wiesz co bierzesz? Przecież Yasmin to tabletka jednofazowa. Ma wszystkie tabletki o takim samym składzie! Możesz brać bez ładu i składu, byle o tej samem porze.

Gość Caroline789
Nie ma znaczenia , którą tabletke weźniesz, byle jedną dziennie i o stałej porze...

Kobieto, zlituj się :(. Nic nie rozregulowałaś, wzięłaś z opakowania tabletek Yasmin jedną z dwudziestu jeden identycznych pigułek... Podpisy niby są dla łatwiejszego rozeznania, ale z tego, co widzę po histeriach dziewuszek - tylko ogłupiają...

Gość co wy gadacie
przeciez tak nie wolno robic!!!!!! po to masz te podpisy wlasnie, zeby brac tak jak jest napisane!!!!

Gość co wy gadacie
ja juz bym powoli przygotowywała faceta na dzidziusia

Gość Caroline789
Co wy gadacie- to zależy jakie tabletki bierzesz. W przypadku Yasmin, kolejnosć nie ma znaczenia.Dni tygodnia mają tylko pomóc byś nie wzieła 2 tabletek jednego dnia.Bez paniki...Do tabletek dołączony jest dokładny opis.

Dziewczyny maja rację. Yasmin jest jednofazowy. Nie ma różnicy którą wziełaś. A tak przy okazji. Mam do odsprzedania jedno opakowanie. Na mnie Yasmin bardzo źle działał i musiałam zmienić więc mi zostało. Chetne zapraszam na GG 5178356

Gość to jakis dowcip
ja tez trzy lata temu pomylilam kolejnosc zamiast srody wzielam czwartek i teraz mam 2-letniego synka! kobieto ile ty masz lat?

a jakie brałaś? bo jak jednofazowe to na pewno nie zaszłaś w ciąze od pomylenia kolejności bo w przypadku pigułek jednofazowych WSZYSTKIE W LISTKU SĄ IDENTYCZNE. a dni tygodnia służą tylko lepszemu kontrolowaniu czy o żadnej sie nie zapomniało.

Gość streska
a czy harmonet jest jednofazowy i tez nie ma znaczenia jak sie pomyli dni z listka??

dziewczyny warto sie orientować co sie łyka, przytajcie ulotke i sprawdzcie sklad a nie żrecie w ciemno

Gość gość Karolina
Hej dziewczyny ja również pomylilam kolejność tabletek antykoncepcyjnych. Zamiast wczoraj wieczorem wziąść z Niedzieli wzięłam z Czwartku tego tygodnia. Dziś dopatrzylam i wzięłam tą z wczorajsza bo nie wiedziałam co zrobić. Pierwszy raz mi tak zdarzyło a biorę od 18 miesięcy Ovulan. Więc żeby uratować sytuację jutro wezmę za Pon a w czwartek za Środę. Czy muszę stosować teraz dodatkową antykoncepcję pomóżcie bo jestem zmieszaną i zła sama na siebie.