Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tischner

pozwol mi porozmawiac

Polecane posty

Gość tischner
sadze, ze to reakcja ze wzgledu na rozczarowanie facet tu jest rzadkoscia. a przyznam ze ta bulwerscja sprawila, z esie smieje sma do siebie:)

Gość tischner
a tak serio czwarya... to prowokacja, czy serio piszesz? o lile moge zapytac?

Gość tischner
ja sie nie rozczarowalam, bo nie szukam faceta przez net, never ever jak pisalm rozbawilo mnie to:D :D :D fajnie, ze sie przyznajesz:) chyba na tym rynku rownie ciezko jak na tym meskim:)zaraz nas tu zlinczuja:)

Oj żebyś wiedziała, że ciężko...do tego dochodzą jeszcze reakcje ludzi...itd...wiesz jak to u nas jest... Wydaje mi się, że to nawet nie o szukanie chodzi...kobiety po prostu boją się takich rozmów...żeby nie zostały posądzone o skłonności:o Myślę, że skoro do tej pory było spokojnie to obejdzie się bez linczu:)

Tischner masz rację rozczarowałam się :( Czwarta rano jesteś bardzo impulsywna:P Przepraszam, nie miałam nic złego na myśli pisząc \'\'z kim ja się zadaję\'\'i nie chciałam Was urazić:( Dobranoc

Gość tischner
reakcje ludzi- o nie zmarnowalm sobie czesc zycia:) teraz wiem, ze jesli mi na czym/kims zalezy, to nie warto sie nimi przejmowac, ale to chyba , za pozno a o niejakie sklonnosci posadzaja mnie w pracy, bo jak mozna w wieku 28 nie miec meza;)Boze z kim ja pracuje:p i zyczono mi tam kiedys wielkiej milosci do wlasciwej plci:) tak. ze zdaje sobie zprawe, ze z ludzmi jest ciezko a zbulwersowana kolezanka zginęła? czt weszla do ukrycia

Gość tischner
no chodz tu:) bladzic jest rzecza ludzka:) a aj tez wiele rzeczy w zyciu palnełam w sumie jestem w tym mistrzynia:D

Niby się nie warto przejmować ale czasem jest ciężko. Kiedy jeszcze ma się wsparcie...kogoś u boku;) to mniej się człowiek przejmuje... Ale nie chcę uogólniać nie wszyscy źle reagują:) tischner=>🌼 mówisz, że męża nie masz;)...to wszystko stereotypy...bo kto powiedział, że w tym wieku trzeba być żoną, matką... W ogóle co to za słowo\" trzeba\"??? Żyjesz jak chcesz...jeśli przy tym nie krzywdzisz innych ...to nikomu nic do tego... wychodzę z ukrycia=> dobranoc

Gość tischner
własnie sie ucze jak zyc:) powodzenia i dobranoc:)

Czwarta rano🌻domyślam sie ,że miałaś ostatnio PMS;):D Następnym razem postaram się być bardziej czuły dla Ciebie:P:D Tischner🌻 Czy nie uważasz,że ja i czwarta rano docieramy się?;):D:D Życzę Wam miłego dnia

Gość tischner
hejka:) no dziewczyny coraz lepiej:) to mi sie podoba:)

Witam Panie:) Przyznaję moja reakcja była może trochę zbyt gwałtowna, ale to dlatego, że często takie rozmowy kończyły się niezbyt miło:o wychodzę z ukrycia=>jeśli już to chyba bardziej czułA:P, jeśli tak to nie mam nic przeciw;), kto wie ...może coś z tego będzie:D.

wychodzę z ukrycia=> wiesz, jest taka teoria, że większość ludzi jest bi, potrzeba tylko sprzyjającej sytuacji żeby sobie to uświadomili:) Opowiesz mi ten sen?🌼:) tischner=> trójkącik nam się robi;) zaczyna być ciekawieD

no niestety:( zwlaszcza tak nierealnie najbardziej realnie nie wchodzi w gre:) a jak tu wchodze ostastnio to mi sie buzia smieje

Lubię wszystko co zrobisz;):) wychodzę z ukrycia=> pytaj a może Ci coś o sobie opowiem:) a romantyczność zostawmy na spotkanie;)

jeslii trzeba, to pomoge, skoro mialybyscie stracic spokanie, pozniej ja tez sie na kawke pisze:)

Ech kobieto małej wiary:P oczywiście, że się spotkamy, nie chcę Cię tylko żebyś mi uciekła więc dozuję siebie w małych dawkach;) tischner=>pa:)