Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tischner

pozwol mi porozmawiac

Polecane posty

Gdybym tylko miała Twoje gg codziennie dostawałabyś ode mnie czułe słówka;) Masz chyba więcej wielbicieli...:P

Dobranoc, dobranoc! Odchodzić od Ciebie jest tak słodkim cierpieniem, że chciałabym się żegnać aż do świtu:)

Czwarta rano=> myślałam, że wiesz, kim jestem.:(:(:( To za kim tęsknisz? Mogłabyś podać pierwszą literę jej imienia? Tischner=>akcja się rozwija, ponieważ czasu szkoda, lata upływają;):)

Ale się nam pokręciło:o. Tęsknie za pewną kobietą, która zniknęła niespodziewanie z mojego życia:( . Od dawna nie mam od niej żadnych wiadomości:(. Kim wg Ciebie jestem???

Tak naprawdę to nie mam pojęcia:o to jest najgorsze zniknęła tak nagle jak się pojawiła😭 nie...jest coś gorszego...nie chce ze mną o tym porozmawiać:(

Czasem nie jest łatwo przyznać się przed samym sobą kim się jest... przed rodziną, przyjaciółmi. To wszystko jest skomplikowane...i naprawdę bywa trudno.

czwarta... rozumiem, ze musi Ci byc trudno 🌼 tak czasem bywa w zyciu wierze, ze Ci sie ulozy:)

wychodzę z ukrycia=>nie wiem co powiedzieć... trzeba myśleć, że kiedyś nam wszystkim się ułoży wychodzę z ukrycia=>🌼 Dobranoc

wychodzę z ukrycia=>nie, nie myślałam ...sama powiedziałaś, że szukasz faceta...;) to byłby zbyt wielki zbieg okoliczności... ale i znak znak, że tutaj się spotkałyśmy...