Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

strzałka

Dobry gastrolog w Siedlcach poradźcie!

Polecane posty

Moja mama ma kłopoty żołądkowe. Była wielu lekarzy ale nie pomogli. Może znacie dobrego lekarza.

Gość moge ci polecic lekarza
w Sokolowie Podlaskim dr Fraczak, przyjmuje przy ul. Lipowej. Bardzo mily, konkretny,poswieca duzo czasu pacjentowi. Jak masz skierowanie od rodzinnego,umawiasz sie tel. na wizyte, na konkretna godzine.

Witaj. Podobno bardzo dobrym gastrologiem (i jednoczesnie proktologiem) jest dr Prochenka. Prywatnie przyjmuje w panmedzie na Morskiej koło atlasu, czeka sie kika dni. Panstwowo bodajze w szpitalu na Starowiejskiej. Moi znajomi ktorzy sie u niego leczyli i jak na razie wyleczyli sa zadowoleni. Wizyta kosztuje około 80 zł, gastroskopia 100 zł.

Gość gość 111
Nie polecam lek Jadwigi Michaluk! Jestem od urodzenia chora na celiakie dodatkowo męczy mnie refluks, który mimo, iż byłam pacjentką Pani Michaluk zauważył u mnie larygngolog na przypadkowej wizycie. Gdy poszłam do Pani Michaluk w celu potwierdzenia, bo w końcu to mój lekarz to nie dostałam nawet skierowania na gastroskopię, gdyz Pani Michaluk nie widziała potrzeby. A czułam się źle już od ponad roku. W końcu skierowanie dał mi lekarz rodzinny i wyszło mi zapalenie przełyku stopnia C, co Pani doktor też zbagatelizowała i nawet nie przepisała mi leków na refluks. Dobrze, że trafiłam na doktora Miturę, który mimo, że jest chirurgiem to ma większe pojedzie o gastrologii niż Pani Michaluk. Szczerze odradzam! Mam 28 lat, planuję ciążę a teraz czeka mnie leczenie... Pani Michaluk jest niekompetentnym lekarzem!