Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jozefinka

Porady- pytaj.............

Polecane posty

Gość jozefinka

Porady- pytaj............moze uda mi sie Ci pomoc.

Gość wystraszonaaaa.aa.
witaj! od wczoraj dziwnie pobolewał mnie brzuch, zwłaszcza przy sikaniu, (najbardziej na zkonczenie) wszysteki objawy wskazywały ze mam przeziebiony pecherz (poza tym mam katar itp itd) więc dzis rano kupiłam tabletki na to schorzenie. zazyłam juz kilka lecz jak na razie jest bez zmian. 2 tygodnie temu miałam grzybice pochwy lecz wyleczyłam juz (tak mi sie przynajmniej wydaje) biore rowniez tabletki antykoncepcyjne od kilku miesiecy. w sobote skonczyło mi sie krwawienie z odstawienia. godzine temu byłam w ubikacji i przy podcieraniu sie zobaczyłam bardzo znikoma ilosc krwi na papierze, takie upławy jak mam na zakonczenie krwawienia lub na samym jego poczatku. tylko ze przez 3 dni było juz czysto. strasznie sie wystraszyłam, co to moze byc? skad to plamienie? przeciez miałam je tylko raz, kilka miesiecy temu podczas pierwszego opakowania tabletek. bardzo prosze o pomoc

Gość no gdzie
jestes?????????

Gość alkalak
Pęcherz, moja droga, jak nic. Kup tabletki żurawinowe, urosept, jakieś ziółka (urosan) i dużo pij - wody z sokiem z cytryny albo witaminą C, ziółek - na początek ok. litra (ile dasz radę), a potem co godzinę po pół szklanki/szklankę. Ogólnie pić, ile tylko dasz radę - wysączone mało alkoholowe piwko nie zaszkodzi ;). Pomoże też No-spa. Jak po 2-3 dniach nie będzie lepiej to do lekarza po Furagin etc.

Gość olasasa
z wlasnego doswiadczenia wiem,ze skoro mialas infekcje drog rodnych, to niemal pewne,ze bakterie przerzucily sie do pecherza. trzeba zrobic mocz na posiew i ewentualnie dobrac antybiotyk, bo niestety bakterie moga uszkodzic nerki. a krew moze(choc nie musi) byc oznaka schodzacego piasku/kamyczkow, wiec zurawina urosept i no spa jak najbardziej pomoga:)