Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bona....

Chcę kupić żółte buty, chętnie poznam opinię innych.

Polecane posty

Gość Bona....
Link jak myślałam, nie działa. W dziale kozaki, na 2 stronie są żółte kozaki FNZR MUSTARD ŻÓŁTE KOZAKI - STYL LINDSAY. Tego styl Lindsay wolałabym nie ujawniać, ale każdy zobaczy. Dla mnie to antyreklama. Lubię zdecydowane kolory. Łączyć szarości, czerń z jakąś żywą barwą. Żółte wydają mi się ciekawsze do czarnych. Nie lubię jednak zwracać na siebie ogromnej uwagi. Dlatego pytam Was. Straszny obciach, czy da się przeżyć? Jeżeli da się, to kupię, bo mnie się podobają.

Gość Bona....
Możecie pisać, że brzydkie. Ok. Przeżyje, to mnie się mają podobać. Chodzi mi w końcu o zdanie innych, czy to nie razi w oczy, czy nie wystraszę tym dzieci;)?

Gość gardenia*
Mi się nie podobają, ale ja w ogóle nie wybrałabym żółtego, raczej czerwony. Ale jeśli Tobie się podobają - bierz;)

Gość tak naprawde
wiesz co, one nie sa musztardowe, one sa kanarkowe.troche z ajaskrawe moim zdaniem.poszujkaj jeszcze musztardowych, bo takie sa naprawde fajne, ale te troche za zolte.znudza Ci sie po trzech nalozeniach.ale to moje zdanie

Gość Bona....
Też wybrałabym czerwone, ale ten kolor mi nie pasuje niestety. :) A żółty, zielony już tak. To będzie następujące połączenie. Czarny lub siwy, prosty płaszczyk, granatowe spodnie, żółte buty. Szal mam akurat w kolorach od zieleni od żółć. :) Dobra, kupię. Co mi tam. Zawsze mogę nabyć kolejne czarne, w heavy duty mają fajne:P:P:P Narazie chodziłam w niebieskich balerinach, mogą być żółte kozaki:).

Gość Bona....
Tak, to na pewno nie musztarda. Mogą mi się znudzić, masz racje. Ale mam same czarne i lub brązowe kozaki. Chcę jesienią trochę rozweselic moją garderobę. Latem i wiosną jest łatwiej:).

według mnie tak naprawde ma rację. lepiej musztardowe. będą też wesołe i ożywia szarości i ciemne zielenie ale będą bardziej stonowane dzięki temu nie znudzą ci sie tak szybko i będą pasować do większej ilości ciuchów.

Gość Bona....
To proszę wyszukaj mi takie, bo ja ich nie znalazłam. Warunek płaske i żeby to nie były oficerki. Cena podobna.:)