murb 403 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, salix napisał: A chamstwo kolego też cie śmieszy? A to już zależy od nastroju. Bo ja nie jestem najświętsza i jak każdy mam swoje słabości. Ty się nie możesz powstrzymać, żeby czegoś nie napisać. Ja też. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 3 minuty temu, salix napisał: A chamstwo kolego też cie śmieszy? Na szacunek trzeba sobie niestety zapracować. Edytowano 7 godzin temu przez Miecz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
salix 414 Napisano 7 godzin temu 9 minut temu, Miecz napisał: Zabolało? Nie martw się, zostanie Ci to zrekompensowane. Dkladnie wiedziałam czego się można spodziewać po tobie i nie zawiodłam się jesteś mega przewidywalny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: Na szacunek trzeba sobie niestety zapravować. Akurat starość przychodzi sama. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, salix napisał: Aha czyli jestem nierzetelna, ale nie uzasadnisz bo nie. Ok. Czyli, że ten wątek zostaje zakończony. Bardzo się cieszę z tego powodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, salix napisał: Dkladnie wiedziałam czego się można spodziewać po tobie i nie zawiodłam się jesteś mega przewidywalny. To dokładnie jak Ty. Po Twoim pierwszym poście wiedziałem, że będzie "ciekawie". A po wymianie tych uprzejmości możesz w końcu odpuścić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 14 minut temu, Baba napisał: Ciasto w piekarniku. Módlmy się Jest jakiś święty patron ciasta cytrynowego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Czyli, że ten wątek zostaje zakończony. Bardzo się cieszę z tego powodu. Chyba nie rozumiesz na czym polega "kultura osobista". Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Miecz napisał: Moje "cięgi" to tylko dowód na to, że jestem w pobliżu. Nic więcej. Strażnik teksasu? Po dawnenu dżinsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, xDxDxDxD napisał: Nie widziałam twojego tyłka, w każdym razie nie lokujesz tu go jak salowa. Nikt nie widział, bo nie ma takiego obiektywu, który to obejmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Strażnik teksasu? Po dawnenu dżinsów I skaczę na bandżi z krawężnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Chyba nie rozumiesz na czym polega "kultura osobista". A co ja źle zrobiłam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: Nikt nie widział, bo nie ma takiego obiektywu, który to obejmie Widziałem makro, ale do dzisiaj nie wiem co to było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: Nikt nie widział, bo nie ma takiego obiektywu, który to obejmie Ładny kolor. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: A co ja źle zrobiłam? Nie rozumiesz intencji koleżanki Głupia Ty! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 359 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Baba napisał: Nikt nie widział, bo nie ma takiego obiektywu, który to obejmie Nawet szerokokątny? Edit jest jeszcze ultraszerokokątny. Edytowano 7 godzin temu przez xDxDxDxD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, murb napisał: Jest jakiś święty patron ciasta cytrynowego? Mam formę do babki (nigdy nie pęka), teraz użyłam tortownicy i trzeba to jakoś przykryć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Miecz napisał: Nie rozumiesz intencji koleżanki Głupia Ty! Kiepska jestem w te klocki. To fakt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, Miecz napisał: Widziałem makro, ale do dzisiaj nie wiem co to było To był fragment namiotu z poligonu 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Kiepska jestem w te klocki. To fakt. Koleżanka też dużo nie rozumie. Nawet najprostszego przekazu nie kuma. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Nawet szerokokątny? W żadnym kącie się nie mieszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Baba napisał: To był fragment namiotu z poligonu A ten rowek? Co to było? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Miecz napisał: A ten rowek? Co to było? okopy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Miecz 938 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Baba napisał: okopy Jak to można się pomylić w ocenie sytuacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 403 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Miecz napisał: Koleżanka też dużo nie rozumie. Nawet najprostszego przekazu nie kuma. A proponowałam rozmowę na temat granic wolności i autonomii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 359 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Baba napisał: W żadnym kącie się nie mieszczę Obiektyw ultraszerokokątny to obiektyw fotograficzny o bardzo krótkiej ogniskowej, zazwyczaj krótszej niż 24 mm dla aparatów pełnoklatkowych, który pozwala na uchwycenie bardzo szerokiego kadru. Umożliwia on fotografowanie ogromnych scen, takich jak krajobrazy, architektura czy wnętrza, z możliwością pomieszczenia wielu elementów w jednym ujęciu. Obiektywy te charakteryzują się szerokim kątem widzenia, często przekraczającym 90 stopni, co pozwala na tworzenie dynamicznych i sugestywnych zdjęć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Miecz napisał: Jak to można się pomylić w ocenie sytuacji Aż ciśnie się na usta, że widziałeś 3D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, xDxDxDxD napisał: Obiektyw ultraszerokokątny to obiektyw fotograficzny o bardzo krótkiej ogniskowej, zazwyczaj krótszej niż 24 mm dla aparatów pełnoklatkowych, który pozwala na uchwycenie bardzo szerokiego kadru. Umożliwia on fotografowanie ogromnych scen, takich jak krajobrazy, architektura czy wnętrza, z możliwością pomieszczenia wielu elementów w jednym ujęciu. Obiektywy te charakteryzują się szerokim kątem widzenia, często przekraczającym 90 stopni, co pozwala na tworzenie dynamicznych i sugestywnych zdjęć. Nie mam aparatu. W telefonie też. Nie wiem, czy wszystkie stacjonarne są bez, czy tylko mnie na lepszy nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 359 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Baba napisał: Nie mam aparatu. W telefonie też. Nie wiem, czy wszystkie stacjonarne są bez, czy tylko mnie na lepszy nie stać Ja myślałam że odpalisz coś w stylu że przesadziła z tym fotografowaniem ogromnych scen czy coś, a ta że nie ma takiego aparatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Baba 275 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, xDxDxDxD napisał: Ja myślałam że odpalisz coś w stylu że przesadziła z tym fotografowaniem ogromnych scen czy coś, a ta że nie ma takiego aparatu. Kurde, latam po kuchni. Robiłam polewę na babkę, żeby pęknięcie przykryć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach