Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość raNikA-20

ręka mi uwięzła! --/

Polecane posty

Gość raNikA-20

od razu zaznaczam, żebyście darowali sobie śmiechy i podszywy bo problem jest poważny :-( choć może nie do wiary...ja sama bym nie uwierzyła, że to możliwe no więc z moim facetem hmm... kurde trudno mi o tym pisać :-( :-o no więc wiecie próbowaliśmy fistingu tak i tak... no i w nocy, właśiciwe nad ranem, ja włożyłam pierwszy raz mu rękę w pupę, weszła aż po nadgarstek i było ok, byliśmy bardzo podnieceni ale problemy zaczęły sie gdy chciaałam wyjąć... :-o on ma jakiś taki skurcz, nie wiem co się stało ale st.rasznie go boli, po prostu jak próbuję to on wyje :-( no i co teraz robić??? do pracy nie poszłam bo jak? :-o siedzimy teraz razem przy kompie, on nie chce pisac bo się wstydzi, więc ja piesze jedną ręką, wiec sorry za literówki, ale drugą reke mam ...no właśnie tam potwornie sie wstydzimy iść do lekarza, zrestzą jak??? głupio tak jechac w windfzie :-( ewentualnie Darek teraz mi podpowiada żeby wizytę domową zamówic, no niby tak, ale jaki wsytD! kurcze może któraś z was miała coś takiego, może to się jakoś domowynmi sposobami da ruszyć już mam całą zdrętwiałą rękę :-o

Gość bosz....
MARNA PROWOKACJA, ciekawe jak robisz buźki i ś i ć. :O

Gość masz przesrane...
a macie w domu jakies tabletki na przeczyszczenie? -- jag go ruszy to Ci wysra reke :D

Gość masz przesrane...
i tabletki jakies przeciwko stresom - moze to pomoze - zreszta miesnie nie moga az tak dlugo trzymac, do poludnia powinno puscic

Gość bosz....
dobre :) polecam Duphalac i duuużo grochówki :)

Gość Dezydery Rumpel
danse macabre -> no właśnie o to chodzi, że nie w mordę :-D

Gość masz przesrane...
a probowaliscie wyjac z balsamem?

Gość bosz....
no nie mogę...:) :) :) polej se butelką z olejem :)

Gość raNikA-20
chwileczke, chyba coś sie rusza powiedzialam mu żeby sobie pomyslał o czyms neutralnym, z eby nie myslal cały czas o tym, rozluxnienie i chyab jest troche jakby lepiej idziemy reraz do toalety sorry napisze jeszcze

Gość raNikA-20
ufff udało się :-o po prostu taka akcja, ze nikomu nie życzę nigdy więcej fistingu, oświadczam to uroczyście!!! oboje bierzemy urlop dziś - on jęczy teraz że go tyłek boli i nie dziwię się w sumie, a mnie boli ta ręka i trochę jednak ...hmmm.. smierdzi, nie da się ukryć bez sensu to wszystko w każdym razie dzieki za rady (te nie złośliwe!!) :-P

Gość stara i samotna
tak się kończą wyuzdane zabawy :-o zapominacie, że seks służy zapłodnieniu i rowojowi rodziny a nie jakimś wygłupom aż sie niedobrze robi jak to się czyta :-o

Gość wałzkołdry
aż rzygnąłem następnym razem wsadź mu kabel od prodziże to bezpieczniejsze ps. nie podłączaj do kontaktu ps2. rekę wystaw przedz okno, niech wietrzeje

a czego Ty TAM szukalas??? pierscionka zareczynowego???? i co , znalazlas???:P:P:P

Gość z życia biorą
ech :-o zostawcie już te swoje tyłki i kiszki w spokoju, dobrze?

Gość raNikA-20
ja na pewno już zostawię dziś pisze już z pracy, ale ręka jeszcze leciutko cuchnie... :-o

Gość ogłupiała
hahahaha :-D

Gość G L O N O J A T
odświeżam zapachowo

Gość blondi_22
cóż za miłość! :-) 🌻