Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda m..

co byscie zrobili na moim miejscu?

Polecane posty

Gość magda m..

poznalam w internecie chlopaka, super nam sie rozmawia jest przystojny, zabawny, mamy mnostwo wspolnego, ale...on ma 152 cm wzrostu...dopiero niedawno sie dowiedzialam i nie wiem co zrobic...chyba nie potrafie byc z takim niskim facetem...jak mu powiedziec ze z tego nic nie wyjdzie?szkoda mi go bo go bardzo lubie...:(

Gość leon m
powiedz mu ,ze jest kurdupel.

Gość anece
Albo nauczysz się chodzić z ugiętymi kolanami? Albo on niech nosi szpilki?

Gość koillka
Rozumiem cię,bo miałam kilka razy dokładnie takie sytuacje... I nie mogłabym być z niższym facetem.Co by nie mówić o pięknym wnetrzy - nie mogłabym i juz. Wiem,że to chamskie i beznadziejne,ale ja powoli urywałam kontakt. Coraz mniej pisałam,az w końcu ucichło...

Gość niewierna_beatka32
facet ktory nie ma przyajmniej 180-185 to jak dla mnie dno. owszem mozna pogadac, popisac maile ale jako partner, w zyciu! a 150 cm o ktorych piszesz to chyba przesada. taki to sie do cyrku nadaje

Gość autorko a ile ty masz wzrostu
??

Gość koillka
niewierna_beatka32 -------->> :-D :-D :-D Ja nie mogę :-D Z tym cyrkiem mnie rozbroiło :-D

Gość klotylda wesolutka
nasciemniaj ze nie jestes gotowa na zwiazek i tym podbne rzeczy,nie mow mu ze jest kurdupel bo sie zdoluje. sa duze szanse ze nie bedziesz sie przy nim dobrze czula,jednak facet musi byc facet,wysoki,postawny a nie chucherko,no qrcze 152 wzrostu..toz to jak synek...a w majtkach orzeszek pewnie wiec pozytek z niego tez zerowy.sukaj innego

Gość magda m..
na pewno ma 152 cm, zreszta zdjecie widzialam...ja mam 174 cm:( wiec co tu duzo mowic...szkoda mi go bo bardzo sympatyczny jest, ale to nie ma sensu wiec chyba faktycznie bede coraz mniej pisac z nim, zreszta jest inteligentny, powinien zrozumiec...gdyby to bylo kilka cm roznicy to nie ma problemu, ale 22 cm???...:(

Gość plastik
rowniez jestem wysoka osoba i wiem jak to jest kiedy facet jest nizszy. niesamowity dyskomfort... nawet jesli facet okaze sie mega przystojniakiem i inteligentym mezczyzna wzrost odrazu go skresla. zdarzaja sie wyjatki znam pare ktora ma podobny problem. on ok 150 ona 180.mimo to sa para od kilku lat i sa naprawde szczesliwi. to zalezy tylko od Ciebie,moze warto zaryzykowac? moze mimo,ze jest wyzszy da Ci szczescie jakiego zaden inny nie bedzie mogl dac? byc moze dyskomfort okaze sie silniejszy..?\sprobuj. moze warto.