Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bringen

mam kaca

Polecane posty

Gość bringen

Molalnego ( i zwyklego tez) Wczoraj przespalem sie z corka kolegi. Znam ja od dziecka i zawsze byla wpatrzona we mnie. Wczoraj przypadkowo spotkalem ja we wroclawiu i poszlismy na kawe. Potem piwko i wkoncu uparla sie ze chce mi mi pokazac swoje nowe mieszkanie. Tam wypilismy jeszcze po piwku i stwierdzilismy ze wlasciwie juz niemoge prowadzic samochodu. i tak sie wszysko zaczelo.

Gość DriftKing
no co ty to dawaj ja jeszcze raz przeciez sama chciała

Gość bringen
No nie wiem, czy się ucieszy. Jak w zeszłym roku przespałem się z jego spanielem to miał straszne pretensje. Sam nie wiem, o co? Przecież pies był bez rodowodu a dupka mu się ładnie zagoiła :O

Gość bringen
durny podszywacz. ja mam problem a jemu glupoty w glowie

Gość bringen
kiedys onanizowałem sie tez jego rybkami łowiłem je z jego akwarium i wkładałem sobie do odbytu pełna roskosz kiedy glonojad piescił delikatnie scianki moich zwieraczy ;)

Gość DriftKing
ty co to za problem przeciez nie powie ojcu ze posuwał ja jego kolega pozatym sam tego chciałes nie powiesz ze nie

Gość bringen
to fakt!

Gość bringen
A jak cudownie zabawiłem się z jego kanarkiem:) Niestety, w kluczowym momencie nie wytrzymał napięcia i eksplodował. Nie rozumien żalu kolegi. Przecież dałem mu dziobek zapakowany w eleganckie pudełeczko z Cepelii aby mógł go uroczyście pochować:O