Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wybitny debil

nie jestem pusty.mam wiele zainteresowań,

Polecane posty

Gość wybitny debil

takich jak wibratory doodbytnicze, draże z biedronki, a moja najwieksza pasją jest granie w siatkówkę z ludzikami z żołędzi i kasztanow. potrafie tez obierać pieczarki robiąc przy tym wymyki na trzepaku, o czym chętnie bym z wami, drogie panie podystkutował

Gość Jarek Londyn
Szkoda tylko, że cały tekst skompilowałeś z podszywów innych osób. Brak jakiejkolwiek wyobraźni i plagiat.:(

Gość Jarek Londyn
Mam podesłać linki do oryginałów pajacyku na sznurkach? Nawet złapany za rękę się przyznać nie potrafisz do kradzieży

Gość people aint no good
autor tego topiku jest debilem i to wybitnym :-o

Gość Jarek Londyn
Przemilczę. Szkoda słów i elokwencji na pustą skorupę, która nawet jednego zdania nie potrafi sklecić samodzielnie...

Gość Jarek Londyn
może to zabrzmi banalnie ale kocham pana Zdzisława i jego orientalne rysy i dla niego mogę nawet myć te zrogowaciałe stopy ale w dalszym ciągu nie mogę się przekonać do wzięcia w usta jego krzywego dużego palca u lewej nogi. W samym palcu nie widzę nic niestosownego ale brzydzi mnie z lekka ten pożółkły wykrzywiony i sczerniały od wewnętrznej strony paznokieć......

Gość Jarek Londyn
powiem wam też coś o moim hobby. w wolnym czasie gdy pan Zdzisiek nie zapina mojego zmęczonego wedla przebieram się w strój kaczora donalda i udaję się do pobliskiego śmietnika osiedlowego. Tam w pełnym skupieniu i z ogromnym profesjonalizmem wygrywam gorące rytmy samby brazylijskiej na pokrywach śmietnikowych koszy

Gość Jarek Londyn
bo tak w ogóle to mieszkam koło Zgorzelca we wsi Łagów słynnej z wielu mini-burdeli. Czasem wyczekuję pod jednym z takich przybytków i oferuję swe bardzo nieatrakcyjne ciało przechodzącym obok menelom. Zwykle znajdzie się amator mojego otartego do żywego mięsa odbytu i za szklankę wina mogę się trochę zabawić.....

Gość gość
Tekst 'kopiuje teksty podszywaczy do worda' jest mój przyznam nieskormnie :classic_cool:

Ooo! A więc to Twój! Parę razy zastanawiałem czyje to... Jeden z kanonicznych podszywów. Ja od czasu Dalajlamy jakoś nie mogę wymyślić nic równie dobrego. Ale trzeba spokojnie czekac na zwyżkę formy. ;-)