Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pieczący_spirytus

Co jeśc aby schudnąć

Polecane posty

Gość pieczący_spirytus

Witam! Szukam produktów które mogę jest w dużych ilościach a które nie tuszą. Nie chodzi mi w tym przypadku o owoce i warzywa. Znacie jakieś produkty które wspomagają odchudzanie?

Gość sukces dzieki wychowaniu
chude mieso z indyka lub kurczaka zawiera białko i syci.. to samo soja ale w racjonalnych ilościach..mieso z ryb...kasze

Gość Shilpa
woda - w nieograniczonych ilościach - można dodać cytrynę

Gość no to moze
kefir i zupy gotowane na warzywach :)

Gość ciekawy temat..
No ale co w takim razie jadać rano,na sniadania,nie mam pomysła

Gość Shilpa
Zupa z diety kapuścianej

Gość twarożek light
jaja gotowane

jajka gotowane, twarożek wiejski, paróweczki drobiowe, owoce, warzywa, kefir, maślanka - to właśnie jem w pracy :)

Gość Chuda na węglowodanach
A wcale nieprawda.Z tym chudym białkiem itp... To jest bardzo indywidualna sprawa!! Ja na przykład kiedy tylko zaczynam jeść więcej mięsa, automatycznie tyję!! A z drugiej strony, mogę jeść białe pieczywo, dżemy, słodycze, słodkie soki, pić piwo itp i od tego nie tyję...tak to jest są szybkie typy metaboliczne i wolne, gdzieś o tym czytałam, spójrzcie same ile jest dziewczyn chudych jak patyki które jedzą pączki, drożdżówki itp, i nadal są chude, a inne na tym samym tyją. Ale to nie jest takei fajne bo jak chcę się zdrowo odżywiać i odstawiam cukier, białe pieczywo i wszystko co szybko się trawi, to czuję się ociężała, i tyję w tempie ekspresowym!!!

Gość do poprzedniczek...
jogurty naturalne,otręby ,siemie lniane,mleko sojowe,wooodddaaa!!!

Gość tu sie zgodze
bo sniadania to chyba nawiększy problem

Gość pieczący-spirytus
Moja dieta opiera sie głownie na chlebie pełnoziarnistym. Jedna cieniutka kromeczka ma 30kcal, zjadam ich przecietnie 12 w ciagu dnia, do tego owoce, czasem jakies miesko. Ale nie chudne:-/ Cwicze 30 min dziennie, bo tylko tyle czasu udaje mi sie wygospodarowac dla siebie. Słyszałam że sok z grapefruta jest bardzo dobry, przyspesza metabolizm. Pijecie jakieś herbatki? Ja piłam czerwoną, niezła. Ale wiecie na co mam ochote? Na kebata;D Marzy mi sie już od tygodnia. Taki soczysty, z duza iloscia sosu. Ehhh... A ja chcialam zmienic swoje nawyki żywieniowe;) Powodzenia dziewczyny, nie damy sie tłuszczykowi!

Gość twarożek light
Nic dziwnego że nie chudniesz skoro Twoja dieta opiera sie na węglowodanach (chleb, owoce, warzywa) Gdybyś jadła produkty białkowe o niskiej zawartości tłuszczu szybko byś schudła.

Gość twarożek light
do: Chuda na węglowodanach piszesz że gdy jesz dużo mięsa to tyjesz....tak, owszem zalezy jakie mięso jesz, gdybyś jadłafilety z indyka lub piersi z kurczaka gotowane lub pieczone z minimalna iloscią oleju to byś chudła.

Gość tohi891
Moim zdaniem to wszystko można jeść ;) tylko z umiarem a nie że nie możemy od stołu odejść bo pękniemy! ja jem regularnie posiłki przyjmuję suplementację African Mango http://szczupla-kobieta.pl i dużo się ruszam a efekty są widoczne!

Gość gość
może idź po prostu do dietetyka, który rozpisze Ci dietę, żebyś mogła być najedzona i przy okazji schudnąć a nie opychać się czym popadnie. ja polecam Ci moją dietetyczkę: hh-life@wp.pl