Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o jezu..

laska zdzira a facet co?

Polecane posty

w tym temacie sie czesto wypowiadam... bo od rana mniej pisalem... ale jak widze, Ty ti Tobie podobni dzien i noc śledzą co na tym forum robie :P To jakas obsesja jest po prostu....

Gość pośredniak UP
komiczne, praca nie boli.

Gość Praca
tylko trzeba wstać na czas i być systematycznym i odpowiedzialnym. no i nie chciec byc ciężarem dla rodziców. odrobina ambicji tez nie zaszkodzi. komiczne powodzenia :)

Gość o jezu..
dobra ja musze juz isc w przeciwienstwie do innych osob ja pracuje. Ale wracajac do tematu zadalam tylko jedno pytanie czy to w porzadku i dlaczego tak jest ze kobieta zaliczajaca facetow to dziwka a facet zaliczajacy kobiety to super buhaj. Dariusz tylko nie pisz prosze ze dlatego bo nam jest latwiej bo mi sie slabo zrobi...

Gość DariuszDarmy
nefrytowakotka, Naprawde ? To powiedz mi jak to wyglada ? Jak jestes sama, i masz ochote na cos, masz trudnosci jako kobieta znalejsc kogos. Moze nie dokladnie tego idealnego ale chetnych jest malo ? Prosze o odpowiedz jak to moje bzdury.

Gość DariuszDarmy
"Dariusz tylko nie pisz prosze ze dlatego bo nam jest latwiej bo mi sie slabo zrobi.." Ale tylko ta jedyna roznica jest, jak wam bylo by trudniej znalejsc partnera to tez was by gratulowali kolezanki ze udalo sie przespac z kims.

Gość dworzec centralny
bo za naście lat to będzie tak; wszyscy tu zebrani piszący od czasu do czasu z pracy, będą dalej dyskutować z emeryturką na koncie. a komiczne.....też będzie dyskutował - na dworcu centralnym jako bezdomny z podobnymi sobie cwaniakami hahahhahaa

DariuszDarmy - nic podobnego.... jesli jest to atrakcyjna babka to moze i tak, ale identycznie jest z atrakcyjnym facetem... Laske na noc znajdziesz w kilka godzin - wystarczy do klubu wyskoczyc... o jezu - ale to nie prawda co piszesz - ja tak nie uwazam... uogolniasz i kierujesz sie stereotypami

Gość o jezu..
hahahah juz to widze jak sobie gratulujemy! zegnam wszystkich, milego dnia :)

Gość dworzec centralny
komiczne czekam na ciebie skoro na posredniak się nie chcesz skusić :)

Gość DariuszDarmy
o jezu. jak zawsze, pytanie, jest odpowiedz, nie podoba sie odpowiedz i cisza, zawsze tak u was "kobiet", przepraszam ale spodziewalem sie tyle :) Moze ktos inny z mniejszym doswiadczeniem was uwierzy :)

czytałam tak niecałe \"jesli ktos wielu rzeczy w zyciu sprobowal, to sie 10 razy zastanowi, zanim udany zwiazek zniszczy.....\" autor:komiczne :) ja dozuce ze to Ci zjadacze koltleta schabowego z ziemniakami:) bez urozmaiceń..typu oliwki-arbuzy melony mięsko z brzoskwiniami..z anaskami-..hm pieczen ze śliwakami same standarty bleeee zeby wyrobic sobie SMAKI trzeba wpierw poprubowac-ale z głową i nic na siłę.. TRZEBA DOZOWAC I BRAC RARYTASKI:) a nie zapychac sie czym sie daaaa i co jest pod ręką

Dariusz, bo nie każda sobie znajdzie, nawet jak jest młoda. Bo jak rozumiem piszemy tylko o młodych laskach, prawda??? Jak juz ma pare lat więcej to zapomnij:P No i ma więcej rozumu (albo i nie:P)

Gość zauważyliście
ze komiczne chwilowo wyłączył komputer ? może na brudno pisze sobie cv ?