Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna i bezsilna...

jestem zrozpaczona jestem u kresu wyrzymałości...już nie daje rady...

Polecane posty

witam was prosze o pomoc bo ja już nie wiem co mam zrobic...mam 15 lat i niedawno zaczełam chodzic z pewnym chłopakiem jest bardzo fajny i z charatkeru i z wyglądu. Dobrze się rozumiemy i przedewszystkim kochamy...No i on mi kilka dni temu zrobił malinke...wiadomo...chodziłam w swetrach zeby nie było widac ale teraz troche zbldły to juz normalni sie ubrałam...i dzisiaj przychodze ze szkoly a moja matka to zobaczyła i zaczęła wyzywać mnie od zdzir, jakby nie wiadomo co sie stało...powiedziała ze nigdzie nie bede wychodzić bo sie zaczął rok szkolny a ja sie szlajam i mi chłopak tylko w głowie a przeciez ja zawsze po szkol sie poucz odrobie lekcje a pozniej dopiero mam czas na chłopaka....błagam co ja mam robić ogólnie matka mni nigdy nie rozumiała i nigdy nie bedzie rozumiec...jestem w ogole najmłodsza z rodzenstwa i najładniejsza i ona sie przyzwyczaiła ze moja siostra nigdy nikogo nie miała bo jej nikt nie chciał i pozno miała chłopaka a mnie ktos chce a dla mojej matki to jest jakies niepojęte powinna sie cieszyc ze mam kogoś ze ktos mnie chc pokochać....nie moge poprostu nie moge, nawet teraz jak to pisze to płacze... :(

ale co JA mam zrobić w takiej sytuacj beznadziejnej..............

Gość asdfghjkpuytrewq
Do książek dziecko:O

Masz dopiero 15 lat i nie powinnaś tak bardzo przejmować się sprawami sercowymi.Będziesz jeszcze miała wiele innych sympatii i sama za jakiś czs się zdziwisz,że tak bardzo przejmowałaś się takimi sprawami.

\"muminki mnie rozumiały\" :D:D:D dobre, poprawiło mi nastrój ;) słuchaj masz tylko 15 lat - już się kochacie? a mamie przejdzie.. jak dojdzie do tego że jej córka nie ma już 5 lat...

ona nigdy do tego nie dojdzie....co mam jej powiedziec bo ja jestm taka ze wole porozmawiac niz wszczynac awantury w przeciwienstwie do niej....

Gość elle24
Powiedz chłopakowi żeby ci malinek nie robił.

aha i kochamy sie w sensie ze czujemy do siebie milość

Gość cos wiem
wydaje mi sie ze powinnas szczerze z mama pogadac, chociaz bedzie Ci ciezko sie przemodz zeby sie wogole do niej odezwac po tym co Ci powiedzilala(ale pamietaj ze mowila to w zlosci) moze z tymi malinkami trafilas w jej zly dzien ;) powodzenia i nie mart sie tym zbytnio :)

ale co ja mam MATCE powiedziec bo chche z nią pogadac!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość elle24
Jak chcesz z nią pogadać to jej powiedz ze chcesz z nią pogadać:-)Może będzie dobrze jak zaprosisz tego chlopaka do domu i ona go pozna.

mi wstyd zaprosić chłopaka do tego przestrzelonego domu...ona jest okropna nie przyznaje sie do niej nie rozumiem jej ona mi zycie zatruwa, zmarnowała mi ojca - ja byłam tego swiadkiem... ale mniejsza o to... powiem tak: mamo chodz tu ja chce z tobą pogadac uspokoj sie i usiadz...powiem czy to naprawde taki straszne??? co ci w tym tak starsznie boli?? czy ja mam 5 lat?? czy nie rozumiesz ze kazdemu predzej czy pozniej przyjdzie wiek kiedy taki rzeczy są normalne?? czy tobie sie to nie zdarzyło?? o co ci kobieto chodzi???? czego ty ode mnie chcesz???? bo ona sie zachowuje jakbym conajmniej kogos siekierą zabiła,,,