Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Monika017

Co oznacza?

Polecane posty

Nie rozumiem co jest dziisaj mija 41 dzien cyklu. a nadal nie mam okresu wczoraj zauwazylam biala wydzieline.dajaca sie wyciagnac w nitke dzisiaj juz jest normalna jak mleko co ze mna jest czy to objawy okresu?

Gość przeciez okres jest czerwony

Gość kaczynski
witamy kolejnego obywatela RP ;) wiecej wiecej podatników 1!!

Gość nikttttt
ciąża. Biala wydzielina

Gość pan_doktor
to ozancza ze zagniezdzily ci sie w cipce komary...prawdopodobnie ugryzl ie ostatnio jakis w uda prawda...a zreszta znam sie na tym i napewno to komary...musisz przeprowadzic deratyzacje... a nie to na szczury na komary to nie wiem co:)

Gość justyynnkkaaa
a podejrzewasz ciążę?

Ostatni moj raz z chlopakiem byl jakies 3 tyg temu.wiec chyba powinny byc jakies objawy ciazy.

Gość Justyynnkkaaa
a masz objawy na okres? Najlepiej zrob tes. Mi sie okres spoznil kiedys 19 dni ale to pbylo po odstawieniu tabsow.

Gość pan_doktor
boshe dziewczyno idz do lekarza to ci powie a nie pytasz sie jakis kretynow na forum co gowno wiedza...i jeszcze sobie jaja z ciebie robia...hehe

Bylam nad morzem zmiana klimatu., po powrocie zaczelam intensywny tryub zycia sport bieganie.potem zaczelam prace w sklepie stres wiec mzoe tez cos na to wplynelo?

pan_doktor wiekszego idioty od ciebie bnie widzialam wiec sory nieintyerssuje mnie co piszesz wiec zamilcz;))

Gość pan_doktor
a ja kiedys widzialem wiekszego idiote od siebie hehe ale on jest na innym forum aktualnie...a skoro uwazasz ze ja jestem wiekszym idiota od dziewczyny co pyta sie o problemy zwiazane z dziwna wydzielina z **** to naprawde nic tylko pogratulowac :)

Ale dlaczego go wyzywasz jak on ci dobrze napisał 100% pewności co się dzieje będziesz mieć tylko po wizycie u lekarza nikt nie wie jakie procesy zachodzą w twoim organiźmie może to ciąża a może stres a moze jakas choroba przydatków to tylko lekarz może stwierdzić

Gość pan_doktor
acha w takim razie przepraszam cie moniko017 co masz diwna wydzieline ze wtracam sie w twoje intymne sprawy...:)

Gość pan_doktor
hehe wkacu ktos zauwazyl ze pan_doktor ma zawsze racje ;)

Gość pan_doktor
a teraz powrócę do męczenia swojego anana biedronkowym kabaczkiem

heheheh.. śmiech na sali.. dziewczyno do lekarza zapyertalaj a nie tu na forum..masz wszystkich w domu???czy moze ktos wyemigrowal wczesniej do Tworek? bo jesli tak, to nie ma sie co dziwic:D