Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cool benek

Niedlugo swieta

Polecane posty

Gość a jutro czwartek
Które?:O

Gość cool benek
zapraszam do dyskusji, zapomnialem dodac :o

Gość cool benek
znowu beda wariowac po sklepach i kase wydawac jak kuwa co roku

Gość ja już poczyniłam
ostatnie gorączkowe przygotowania. czekam na dużego mikołaja :classic_cool:

Gość cool benek
toc swieta mowie a nie swieto. WiGILIA itp

Gość cool benek
czyli wkrotce :classic_cool:

Gość nio zobaczycie jak
szybko zleca te 3 miesiące:) Ja czekam na święta jak na zbawienie bo wróci mój Ukochany:)

Gość rudsza ruda
ja zamierzam te swieta spedzic w egipcie :classic_cool:

ja tez nie...jako dziecko w swieta odczuwalam jakas magie...czekalo sie na choinke z dreszcykiem...w zyciu doroslym swieta kojarza mi sie z harowa,pustka w portfelu i nuda...

Gość Tweetka24
Uwielbiam Swieta Bozego Narodzenia, nawet juz zaczelam o nich myslec jakies dwa tygodnie temu a w glowie juz mi siedza koledy :0 Kocham ten piekny czas

nuda przejawia sie tym,ze w swieta siedzimy zawsze w domu,oprocz wyjscia do kosciola caly czas spedzamy przed tv najczesciej

Ja swięta spędzam zawsze z rodzinka! Też nie moge się już doczekać:) Wspólne ubieranie choinki, spiewanie kolęd,pieczenie z mamą i jej koleżanką póxno nocąmakowcow.które i tak się nie udają:D i tym samym zastanawianie się jak je robią w piekarni,że nie pękają hihihi I ogólnie taka wszechobecna magia, wręcz trudna do opisania. Jest to coś niezwykłego. Lubię jeszcze rano w wigilie o 7:00 iśc na roraty a potem jeszcze na ostatnie zakupy przed wspaniałą wieczerzą by kupić jemiołę, czy jakies inne drobiazgi. W ubiegłe święta BŻ brakowało mi tylko sniegu-było za ciepło.........

Ja swięta spędzam zawsze z rodzinka! Też nie moge się już doczekać:) Wspólne ubieranie choinki, spiewanie kolęd,pieczenie z mamą i jej koleżanką póxno nocąmakowcow.które i tak się nie udają:D i tym samym zastanawianie się jak je robią w piekarni,że nie pękają hihihi I ogólnie taka wszechobecna magia, wręcz trudna do opisania. Jest to coś niezwykłego. Lubię jeszcze rano w wigilie o 7:00 iśc na roraty a potem jeszcze na ostatnie zakupy przed wspaniałą wieczerzą by kupić jemiołę, czy jakies inne drobiazgi. W ubiegłe święta BŻ brakowało mi tylko sniegu-było za ciepło.........

achhhhhhhh nie dokonczyłam dlaczego lubię te zakupy w samą wigilię rano. Otóż uwielbiam obserwowac ludzi w ten dzień,wydają mi się tacy inni. Uśmiechnięci, zatroskani.............

zestresowani, zabiegani... jak dobrze ze ja nie musze kupowac prezentow...

greca--->to też:P ciemne strony swiąt sa takie,że matki krzyczą na dzieci i mężów żeby sprzątali,a potem jak gestapowcy sprawdzają czy wszystko jest na błysk:D

ja nie sprzatam ;) ale za to gotuje tych swiat na cale szczescie chyba nie spedze z rodzina