Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka pewnej babki

pokaze wam wstretna babe

Polecane posty

kolorowa bardzo mi sie podobasz i Ty i Zuzka no jakbym juz miała coś skrytykowac, to sukienkę małej, bo taka strojna, no ale nie ja jestem jej mamą i nie ja decyduję jak ubrać dziecko :) pozdrawiam 🖐️ P.S. autorko topicu - osągnęłas już dno, czy upadniesz niżej?

piękna i słodka dziewczynka :):):):):):) i mamusia też ładna :):):):):):) pozdrawiam

Kolorowa mogłaby być Miss World, a i tak obsmarowałybyście jej dupę. Można zamieścić zdjęcie najpiękniejszej forumowiczki, a i tak doczepicie, że wygląda jak pół dupy zza krzaka. Czemu uczepiłyście się tej stopki? Prawda jest taka, że co druga mama na tym forum ma w stopce zdjęcia swojego dziecka i te zdjęcia są dla niej, a nie dla Was. Po co wchodzicie na forum dla matek? Bo nie wierzę, że czytacie o kupkach i kolkach. Wy po prostu szukacie sensacji, która jakoś ubarwni Wasze nudne, szare życie. Tytuł topiku świadczy o niskim poziomie Autorki- o niczym więcej.

Gość Samcia
czesgos tu nie rozumiem, autorka pisze ze to kolorowa ma jakas manie na jej punkcie, a tu widze zupelnie cos innego, to autorka zaklada takie durne topici , robi z siebie trola i poniza sie :-o draznia mnie takie pseudokobiety jeszcze niedawno byla nagondka na inne dziewczyny ze sa brzydkie itp, a prawda jest stara jak swiat- zazdrosc przemawia przez co niektore, dziewczyna ma sie czym wyroznic, a innym wyraznie przeszkadza to ze nie jest szara mysza jak autorka, dlatego wysmiewa sie z niej, chcac tym samym podniesc swoje ego zalosne :-o no ale co zrobic, zazdrozne i zawisnte jedze byly na tym swiecie i sa jak wiadac

Gość NIE CHCCE MI SIĘ CZYTAĆ
Wszystkich tych wypocin, ale tak sobie myślę, czy tylko piękni mogą wstawiać tu swoje zdjęcia,. Nawet jeżeli Kolorowa i jej dziecko są brzydkie, to co??????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Osobiście nie widzę w nich niczego brzydkiego :O Jakaś durna baba pod setką różnych ników czepia się kobiety :O

Gość ta a swistak siedzi
akurat ten topick zalozyl ktos inny, nie ja, nigdy nie zalozylam topicku o kolorowej bo nie mam takiej potrzeby :P az tak mnie ta osoba nie kreci :P ale znowu zbieglo sie 1000 przydupasow kolorowej hehe, zalosne jestescie :P acha i powiem tak dla mnie Acha jest 100 razy ladniejsza niz kolorowa, tak samo Paulka, nie czepialam sie ich i nie bede, bo jak na net sa kobietami na poziomie, a co do kolorowej to szkoda slow...pusta, beznadziejna, zakompleksiona lala :O

Gość no kolorowa
to wulgarna wiejska dziewucha bez klasy

Gość mama szesciolatka
to zdjecie jest gorzej niz załosne jakis super amator je robił z pewnoscia

Byla acha paulka teraz kolorowa:) no tak dziewczynki musza sie kogos czepiac Ja powiem tyle coreczka jest przeslodka:-) mam juz synka i tez marze o takiej krolewnie chociaz dopiero za jakies 4 latka Kolorowa figura pierwsza klasa Ja ostatni raz mialam taki brzuszek w ogolniaku:-) Pozdrawiam:-)

Gość mama szesciolatka
a reszta zdjec ze stopki jest .......nie do obejrzenia piszesz ze jestes kolorowa ale ty powinnas miec nick" daltonistka jak diabli" bo wklejasz fatalnie zrobione zdjecia czy ty nie widzisz ze te zdjecia sa zielono niebieskie?? jesli to sa kolory to ja jestem ksiedzem zmien nick kolorowa bo nic o kolorach nie wiesz

Gość mama szesciolatka
a gdzie ty tam widzisz jej figure??? ona siedzi bokiem i zadnej figury tam nie mozna zauwazyc

Gość no kolorowa
mama szesciolatka - dokladnie jak mowisz Tak piszecie, ze sie nie czepiac itd a jednak to jakie ktos daje zdjecie swiadczy o nim samym. Kolorowa chciala zeby wszyscy ja podziwiali to teraz podziwiaja. I proba ukrycia hakowatego nosa spalila na panewce. Fryzura mi sie podoba :-) Ale to wszystko, REszta do wymiany. Ach, a corka piekna jak wiekszosc bobasow.

dtgsbv induyd kaisauf ma racje - kolorowa się chce pochwalić córeczką i to ona sama sobie stworzyła ten topic, tylko zmieniła nick. Zuzia jest faktycznie cudowna, kolorowa też niczego sobie - ładna figura, a całość - normalna kobitka, ani broń Boże brzydka, ani żadna miss. Ale topic mógł mieć tytuł \"moja śliczna córeczka\" po prostu - nie wiem po co się kryć za pomarańczową maską i wystawiać prowokacje.

Gość fotografia jest sztuką
kolrowa jak diabli usun te fatalne zdjecia i nie kompromituj siebie i dziecka

faktycznie ze jakosc zdjec -nie najlepsza. ale ja tez ma srednie zdjecia :) mysle ze ten topik powinien sie skonczyc!

Gość normalna przecietna baba
i normalny dzieciak o co chodzi z tym topicem?:o

Gość LolitaJowita
Kolorowa już kiedyś założyła topik, na którym napisała, że jej córka jest najpiękniejsza pod słońcem i chyba od tego wszystko się zaczęło. Kobieta urodziła dziecko, cieszy się z tego, chce się podzielić tym szczęściem z innymi, to komuś żal dupę ściska. Ja Kolorowej nie słodzę i nie będę pisać, jaka to ona piękna, ale jej córeczka jest naprawdę słodka. Skoro nie jest brzydka, to dlaczego piszecie, że jest małym potworem?! Ludzie przecież, to malutkie dziecko, ono nawet nie może się obronić. Kolorowa jak dla mnie jest nieszkodliwa, nie wywyższa się, nie pisze jaka to jest wspaniała, jaka bogata, nie wcina się na każdy topik, więc o co chodzi? O ile obecność Achy mogła działać na niektórych drażniąco, o tyle nie mogę zrozumieć o co chodzi z Kolorową? I, że też chce się Wam o niej gadać.

Gość lolaboda
wiec kurwa przestancie juz tu zagladac