Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ZaPoMNaNa

Dziewczyny, jak to możliwe?

Polecane posty

Koleżanka zrobiła sobie najpierw jeden test. Wyszedł pozytywny. Potem zrobiła drugi i także pozytywny, a po trzech dniach dostała okres...Wytłumaczcie mi to, bo nie rozumiem. Przeciez jak moze miec miesiaczke, jak jej wyszło ze jest ciąza?:o

albo to nie miesiączka tylko plamienia- czasem kobiety tak maja w ciązy i myslą ze to skąpy okres albo poronienie co sie często zdaża, kobieta dostaje okres i nie wie nawet że byla w ciązy

Gość dontyouknow3
Można mieć miesiączkę i być jednocześnie w ciąży...są kobiety, które mają jeszcze po 3-4 razy miesiączkę, a nawet po 7, tak więc menstruacja nie wyklucza tego, że nie jesteśmy w ciąży

moja ciocia miała miesiączkę do 3miesiąca ciaży.. było to jakieś 40lat temu i nie było o tak o w aptece testów ciazowych... i dopiero poszłą do lekarza a on jej mówi; jest pani w 3miesiacu ciąży... a ona niemożliwe!! a jednak...

w ciązy moze byc krwawienie/plamienie ale nie miesiączka ! miesiączka to złuszczanie sie nablonka macicy w ktorej nie zagnieździło sie jajeczko.

Gość a mi gin
może właśnie poroniła, to sie często zdarza, kobiety nawet nie wiedza, że były w ciązy

Gość a mi gin
niech zrobi jeszcze raz test

A znacie moze jakis test ktory jest najbardziej prawdopodobny? I w ktorym tygodniu lekarz moze wykryc??

niech zrobi test z krwi w labolatorium w ogole warto wybrac sie do ginekologa i opowiedziec mu o tym wszystkim, zbada, zleci test i w ogole

Gość a mi gin
taki test zrobisz w każdym laboratorium, nie musisz mieć skierowania, koszt ok.20-30zl.