Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kafeteria_uzależnia

KAFETERIA UZALEŻNIA !!!

Polecane posty

Gość twarożek light
Dobranoc wszystkim w takim razie

Gość zauważyliście
nieznośna, po prostu komiczne dużo wie na temat uzależnień i ciekawe jak by się ustosunkował hahahh

prysznic był..mega szybki bo coś cola za mocna chyba była..zabki umyte-ide spac a komiczne wie-i myśle ze cole tez lubi:) dooobranoc:) jutro sądny dzień- jejku mam nadzieje ze przezyje... znowu zaczynma sie denerwowac..chyab malusia cola i spac papapapa🖐️

Gość niebieska kredka
I jaki bilans strat życiowych na kafe ? Udało się bez ? Czy dalej mówimy sobie ... nie, my nie jesteśmy uzależnieni, w każdej chwili możemy przestać. ;)

Gość niebieska kredka
Wyszłaś na miasto, to nie jest jeszcze z Tobą tak źle. Ja cały dzień w biurze przed ... kompem :O

Gość no co tam
komiczne nie chce nić powiedzieć o swoim uzależnieniu ??????? buahhahhahaaaaaaaaaaaaaa

i tutaj również mnie wykasowano.. chyba nabroiłam..:P

dzień minął.. super.. :):D choć dzis krótko tu byłam.. :P:D a zaraz się zmywam, dziś wcześniej spać.. bo jutro musze wstać o 6 rano..

klejny dzień..znowu na chwilke..i tylkow tym temacie bede sie pojawiac kafee pije- :) i zabieram sie zaraz za powtórke solidną jeszcze tylko troszke a dzięn słoneczny OJ CIESZY...mimo ze na podłodze ponad 30 ustaw lezy i czeka :P

ehh coś to uzależnienie Wasze jakieś marne.. topik w miejscu stoi

deko spokojnie ja juz podnosze ale ja wpadam jzu tylko pokazac sie tutaj:P siedze i przyswajam.... kolejny pracowity dzien sama mam teraz problemy[mało czasu na cokolwiek] wiec nie mam czasu na wczytywanie sie w cokolwiek. .a rad nieptorzebuje bo wiem co musze zrobic siedziec i czytac:) pozdrawiam:)

ja juz niedługo będę zakańczać swoją działalność na kafe:) przynajmniej w ciągu tygodnia..