Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokardka24

czy to normalne zachowanie u faceta ktoremu niby zalezy na mnie?

Polecane posty

Gość kokardka24
no dobra, postaram sie

Gość kokardka24
pracuje i to do poznego poludnia i wieczorami przychodza takie smetne mysli

Gość d3
ciesz się z tego co masz.. a nie snuj czarnych scenariuszy.. bo wtedy napewno się ziszcza.. zaczniesz mu robić wyrzuty a on się wkurzy któregoś pięknego dnia.. i Cię zostawi..

Gość kokardka24
to efekt po bylym facecie sprobuje wyluzowac

postaraj sie :) bo jesli facet jst fajny, i do rzeczy, to byloby szkoda, gdybys go skutecznie odstraszyla :) powodzenia :) 🌻

Gość ty sie ciesz
kokardka, wspołczuje nie miłych przezyc z byłym, wiem ze trudno zaufac komus nowemu, ale faktycznie jak bedziesz jeszcze mu robic wyrzuty ze mało do ciebie pisze to moze go to zniechecic.

Gość kokardka24
nie robie mu wyrzutow, nie narzucam sie mu, nie wydzwaniam do niego, naprawde probuje panowac nad soba

Gość ty sie ciesz
to dobrze robisz, poczekaj jak sie sytuacja rozwinie dalej. najlepiej to miec dystatnst do tego.

Gość 7 miesiecy razem
znamy sie 7 miesiecy on ma dziecko z inna a spotyka sie ze mna czesto sie klocilismy ja dowiedzialam sie paru rzeczy o nim i probowalam sie zemscic teraz on mowi ze mozemy jedynie zostac na etapie kolezenstwa ze nie chce zwiazku jednak gdy przyjezdza to sypia ze mna potrafi sie nie odzywac 2 dni gdy do niego dzwonie i pytam czy to ma sens mowi ze ze mna jest mu dobrze (w lozku) i nie chce z zadna inna sypiac wierze mu akurat ze mnie nie zdradzil ja go z reszta tez nie juz sama nie wiem czy mu na mnie zalezy albo nie chce tego pkazywac ze mu zalezy lub po prostu chodzi mu tylko o lozko chociaz mieszkamy od siebie godzine drogi juz sama nie wiem co o tym mam myslec...

Gość niby wszystko jest ok
ale mnie też by to troche irytowało jakby facet regularnie pisał mi esemesy rano i wieczorem, troche to tak jakby miał w grafiku zapisane rano i wieczorem esemes do .... brak spontaniczności, zaskoczenia czymś miłym i chyba dlatego autorka ma takie rozterki, uważam , ze po części słuszne, nie pisuje sie do dziewczyny tak jakby sie podpisywało liste obecności