Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kokardka24

czy to normalne zachowanie u faceta ktoremu niby zalezy na mnie?

Polecane posty

Gość kokardka24

w Skrocie: -znamy sie 2 miesiace -spotykamy sie 2 razy w tyg zazwyczaj , rzadko 3 bo on duzo pracuje, ja tez zreszta mam prace i mieszkamy prawie godzine drogi samochodem od siebie -wysle smsa rano a potem do wieczora glucha cisza, wieczorem drugi sms lub dzwoni do mnie -niby mowi ze mu zalezy -ma to jakis sens?

Gość elle24
Ja tu nie widze nic niepokojącego.

Gość kokardka24
tak naprawde nie wiem kim dla niego jestem

Gość elle24
No przecież mówi ,że mu zależy, odzywa się codziennie...a 2 czy 3 spotkania w tygodniu to sporo,biorąc pod uwage,że pracuje:-)

Gość kokardka24
niby tak ale przez caly dzien glucha cisza ... a teraz moglismy sie spotkac tylko raz w tyg..

Gość kokardka24
spitkania glownie w weekendy i raz w tyg czasami

Gość nas dzieli 70 km
spotykamy się raz na tydzień, bo oboje pracujemy i mamy czas tylko w niedziele. Częściej sms-ujemy kilka dziennie , dzwonimy. Nie narzekam, cieszę się tym co mam.

Gość zuuuauauau
rzeczywiscie to moze niepokoic...ja spotykam sie z kochankiem co 2 dzien,piszemyok.20 smskow dziennie,dzwonimy i mimo 2 lat milosc kwitnie:)

Gość kokardka24
boje sie, ze jestem dla niego jedynie atrakcja weekendowa , naprawde:( znajomosc 2 miesiace powinna jakos sie rozwijac dalej:(

Gość nas dzieli 70 km
jasne, jak ktoś pracuje ponad 12 godzin to trudno żeby spotykać się codziennie

Gość d3
wiesz jeden facet.. wyśle dwa smsy dziennie.. a jak ppracuje dużo to co będzie co chwilew koma klepał.. drugi będzie wysyłał co godzine.. aż wkońcu Cię zamęczy swoja osobą..

Gość nas dzieli 70 km
jeżeli spotyka się z Tobą co weekend to znaczy że nie ma innej. A 2 m-ce to krótko, co Ty byś chciała żeby Ci się oświadczył? Chociaż mógłby do Ciebie więcej pisać... Porozmawiaj z nim o tym.

Gość d3
a wogóle to co takiego można pisać w tych smsach.. ja tego nierazumiem jak ktoś manie smsowania...

Gość nas dzieli 70 km
jeżeli spotyka się z Tobą co weekend to znaczy że nie ma innej. A 2 m-ce to krótko, co Ty byś chciała żeby Ci się oświadczył? Chociaż mógłby do Ciebie więcej pisać... Porozmawiaj z nim o tym.

Gość kokardka24
no wlasnie, moglby pisac wiecej a nie sms rano a potem po 21...

Gość d3
eh to Ty mu pisz.. to on Ci może będzie odpisywał.. on Ci pewnie pisze rano życząc miłego dnia i wieczorem jak minął dzień itp. po co ma Ci pisać w ciągu dnia jeszcze.. jak by się coś ciekawego wydarzyło to pewnie by Ci napisał... a tak to co on ma Ci pisać co godzinę.. o czym..? ze godzina już mineła..? hehe kiedyś nie było smsów i była fajnie, a teraz jakieś głupie problemy.. wiesz ja bym się nie przejmowała tak na Twoim miejscu..

Gość d3
a z drugiej strony facet zapracowany to nie ma czasu na smsy.. --------- bezsensu takie pisanie "co godzine" .

Gość kokardka24
No wlasnie tak to sie odbywa. Czasami ja cos napisze w poludnie a on odpisze a czasami on ale zazwyczaj on wysle esa rano i wieczorem a wpoludnie cale cisza... troche ciezko mi przeskoczyc bo moj poprzedni zwiazek byl calkowicie inny.

Gość d3
wiesz co ja np: wolę dzwonić niż smsy pisac.. smsy pisze wtedy jak nie mogę zadzwonić.. lub z oszczędności..

Gość kokardka24
a czy po jakims czasie to powinno sie zmienic? na co powinnam zwracac uwage? jak zbadac czy mu zalezy ? jak zbadac czy nie jestem dla niego tylko kolezanka weekendowa?

Gość ty sie ciesz
ze wogole do ciebie napisze rano smsa, sama pracuje i nawet nie mam czasu komus odpowiedzień na smsa, wogle juz maila napisac niz meczyc sie w stukanie w telefonie, a jak niby ta znajomosc miałaby sie rozwijac? czego oczekujesz?

Gość d3
teraz Ci powiem tak (chociaż jak mnie bierze to taka mądra nie jestem) ale My kobiety mamy jakiś dziwny sposób robienia z igły widły.. jak facet mówi że mu zależy.. codziennie się oddzywa.. i spotyka się pare razy w ciągu tygodnia.. i w weekendy.. to wydaje się to za mało.. I Ty właśnie starasz się zrobić te widły.. -------------------------------- Po co masz cokolwiek sprawdzać..?

Gość kokardka24
no dobra, zostalam raz juz bardzo zraniona przez faceta ktorego kochalam ponad zycie i teraz boje sie zaufac, nie umiem rozroznic co jest prawda a co fikcja...boje sie bardzo

Gość d3
ona oczekuje, chyba żeby jej codziennie blokowało skrzynkę.. -------- mnie by to wkurzało ------- dwa smsy dziennie i spotkania.. to wcale nie mało ----- a zresztą jak się nie szuka dziury w całym to się wie czy mu zależy czy nie.. --- mógłby Ci blokować skrzynkę tymi smsami a w rezultacie byłby to facet.. który dużo mówi i mało robi.. puszczał by Ci głodne kawałki (bo o czym mozna pisać) a Ty bys je łykała.. i byłabyś happy...

Gość kokardka24
my spotykamy sie w weekendy i czasami raz w tyg... nic juz nie wiem.Wlasnie mielismy sie spotkac w ten piatek ale w tych godzinach wktorych on moze byc ze mna, ja nie moge bo mam swoje zajecia i on napisal mi wlasnie, ze bardzo za mna teskni ale to nie od niego zalezy i smutno mu ze w piatek sie nie spotkamy tylko dopiero w sobote.... a ja oczywiscie juz snuje czarny scenariusz ze mu nie zalezy tak naprawde :(

Gość d3
mówię Ci nie szukaj dziury w całym ------- Czy masz jakieś powody aby akurat jemu nie wierzyć..? dał Ci kiedyś jakis powód? --- nie każdy ma manie pisania smsów..

Gość agnesina
napisal przeciez ze teskni

kokardka... z przykroscia musze stwierdzic, ze chyba ci sie nudzi....... jak jest dobrze, to niech bedzie nie daje ci powodow, ze jest zle..... wiec nad czym sie zastanawiasz?? moj facet jak jest w pracy to tez nie pisze, albo rzadko i nawet jak ja napisze do niego z jakims waznym pytaniem, to opidsze \"ok\" albo\"zadzwonie wieczorem\" i ja nie widze w tym nic niepokojacego... wiec wyluzuj.... ;) 🌻

Gość ty sie ciesz
Nie mozesz oczekiwac od faceta ze rzuci dla ciebie wszyskto zeby sie z toba spotkac, kazdy ma swoje obowiazku, tak samo by on mogł o tobie pomyslec ze tobie nie pasuje i wolisz swoje zajecia (chociaz nie wiem co masz na mysli mowiac zajecia) Ja bylam z facetem z którym spotykałam sie tylko w weekendy czyli sobota i niedziela , raz na ruski rok w tygdoniu, i nie powiem tez teskniłam ale szlo sie do tego przyzwyczaic. a mieszkał tylko 20 km ode mnie z reszta kazdy facet okazuje swoje uczucia na swoj sposób, jedni w bardziej widoczny drudzy w mniej. Szczerze mnie smsy typu kochanie misiaczku skrabusiu na poczatku znajomosci mdli, jest to dla mnie takie sztuczne. Poprostu nie angazuj sie tak bardzo jesli nie jestes jego pewna, a to potraktuj jaka miło znajomosc

Gość ty sie ciesz
własnie a ty co robisz? uczysz sie pracujesz? moze faktycznie masz za duzo czasu i tak jak kolezanki pisza nudzi ci sie.