Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tłumaczenia

Tłumaczenia piosenek

Polecane posty

Gość tłumaczenia

Z racji tego, że zlikwidowano stronęz największą bazą tłumaczeń agranicznych piosenek ( nad czym ubolewam ) możemy stworzyć tutaj coś podobnego. Nie każdy zna język, w którym śpiewana jest jego ulubiona piosenka. Możeby tak ułatwić ludziom życie? :) Są chętni do tłumaczeń?

ja jestem :D chodzi mi o japońską piosenkę OKURA KATANE OSAKA :classic_cool: przetłumaczysz ? :P :P :D

Gość tłumaczenia
niestety nie :P

Gość tłumaczenia
Masz świetną stopke :D

Gość jaka jaka to piosenka

Gość tłumaczenia
hey- zofia :D

Gość tłumaczenia
to może zacznę rihanna - umbrella Miałeś moje serce Nigdy nie będziemy w osobnym świecie Oni byli w magazynach Ale Ty zawsze będziesz moją gwiazdą Kochanie w ciemności Nie zobaczysz lśniących samochodów Kiedy będziesz mnie tam potrzebował Będę zawsze z Tobą Bo (chorus) Kiedy słońce świeci Świecimy razem Mówiłam Ci że będę tu na zawsze Powiedziałam "Zawsze będę Twoją przyjaciółką" Więc chodź, utknijmy w tym do końca Teraz pada bardziej niż zwykle Wiedz, że ciągle będziemy mieć siebie Możesz stanąć pod moją parasolką Możesz stanąć pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Bo wszystko Nie dojdzie do środka Jesteś odrębny od mojego istnienia Tu dla bezkresu Kiedy wojna ?? roztrąciło się Kiedy świat ?? ogłoszono Jeśli ręka jest twarda Razem to spełnimy (chorus) Kiedy słońce świeci Świecimy razem Mówiłam Ci że będę tu na zawsze Powiedziałam "Zawsze będę Twoją przyjaciółką" Więc chodź, utknijmy w tym do końca Teraz pada bardziej niż zwykle Wiedz, że ciągle będziemy mieć siebie Możesz stanąć pod moja parasolką Możesz stanąć pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Możesz wbiec w moje ramiona Wszystko jest w porządku nie bądź przestraszony (chodź do mnie) (nie ma przestrzeni w środku naszej miłości) Idź i pozwól deszczowi padać Będę tu na zewnątrz potrzebując więcej (chorus) Kiedy słońce świeci Świecimy razem Mówiłam Ci że będę tu na zawsze Powiedziałam "Zawsze będę Twoją przyjaciółką" Więc chodź, utknijmy w tym do końca Teraz pada bardziej niż zwykle Wiedz, że ciągle będziemy mieć siebie Możesz stanąć pod moją parasolką Możesz stanąć pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pod moją parasolką (Ella ella eh eh eh) Pada deszcz Oh kochanie pada deszcz Kochanie chodź do mnie Chodź do mnie Pada deszcz Oh kochanie pada deszcz Zawsze możesz przyjść do mnie

Gość Handikówka
ale durna piosenka ta umbrella mnie prześladuje

Gość tłumaczenia
rihanna - shut up and drive Zamknij się i kieruj. Szukałam kierowcy, który ma kwalifikacje. Więc jeśli myślisz, że jesteś jednym z nich, Wyjdź na moją drogę, Jestem dobrą, ponaddźwiękowo szybką maszyną, Z otwieraną szybą w dachu i gangsterskim nachyleniem (?) Więc jeśli mnie czujesz, spraw, abym o tym wiedziała, Chodź tutaj teraz, na co czekasz, Mój silnik jest gotowy do wybuchu, Więc odpal mnie i patrz jak jadę, Zabierze Cię, gdzie będziesz chciał, jeśli wiesz o co mi chodzi, Przejedź się czymś łagodniejszym niż limuzyna, Czy umiesz skręcać? Czy potrafisz zarządzać wszystkimi światłami? Jeśli umiesz, kochany chłopcze, możemy jeździć całą noc. Bo jestem od 0 do 60 w 3.5, Kochanie masz klucze. Teraz zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) Jestem w tej kategorii co 57 Cadilac Przejąłeś całe kierowanie, ale cały tył jest w bombach. Wyglądasz na takiego, który umiałby obsługiwać to, co jest pod moich dachem. Mówisz, że będziesz chłopcem, którego sobie życzę. Więc jeśli mnie czujesz, spraw, abym o tym wiedziała, Chodź tutaj teraz, na co czekasz, Mój silnik jest gotowy do wybuchu, Więc odpal mnie i patrz jak jadę, Zabierze Cię, gdzie będziesz chciał, jeśli wiesz o co mi chodzi, Przejedź się czymś łagodniejszym niż limuzyna, Czy umiesz skręcać? Czy potrafisz zarządzać wszystkimi światłami? Jeśli umiesz, kochany chłopcze, możemy jeździć całą noc. Bo jestem od 0 do 60 w 3.5, Kochanie masz klucze. Teraz zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) Zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) Bo grasz w grę, wziąłeś to co ja wzięłam. Nie przestawaj, to jest dobry strzał, To nie jest Ferrari, huh, chłopcze, przepraszam. Nie jestem nawet zmartwiona, Więc wejdź do środka i jedź. (jedź, jedź, jedź, jedź .. ) Zabierze Cię, gdzie będziesz chciał, jeśli wiesz o co mi chodzi, Przejedź się czymś łagodniejszym niż limuzyna, Czy umiesz skręcać? Czy potrafisz zarządzać wszystkimi światłami? Jeśli umiesz, kochany chłopcze, możemy jeździć całą noc. Bo jestem od 0 do 60 w 3.5, Kochanie masz klucze. Teraz zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) Teraz zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj) zamknij się i kieruj. (kieruj, kieruj, kieruj

Gość tłumaczenia
mnie też :D

Gość tłumaczenia
Gym Class Heroes - Cupid's chokehold" "Sidła Amora" Rzuć okiem na moją dziewczynę Mam tylko ją na świecie Nigdy zbyt wiele takiej dziewczyny Ja nigdy nie mam jej dość Minęło trochę czasu od naszej ostatniej rozmowy To zabrzmi jak jakiś kiepski kawał Ale mamo, znów się zakochałem Można powiedzieć, że mam nową dziewczynę I wiem, że zabrzmi to strasznie satroświecko Ale wpadłem w sidła Amora I obawiam się, że mogę się temu poddać Ręczniki na matę, wywieszam białą flagę Mam na myśli, że nawet robi mi naleśniki I Alka-Seltzer, gdy boli mnie brzuszek Jeśli to nie jest miłość, to nie wiem co nią jest Mamy nawet sekretne powitanie A ona kocha muzykę mojego zespołu Wiem, że jestem młody, ale gdybym miał wybrać: ona czy słońce Stałbym się nocnym draniem Rzuć okiem na moją dziewczynę... Minęło trochę czasu od naszej ostatniej rozmowy I naprawdę staram się nie mówić zbyt szybko Ale tato, chyba wreszcie znalazłem tą jedyną Taką, która uczyni Ciebie dumnym ze swojego syna I wiem, że słyszałeś moją ostatnią piosenkę O dziewczynach, które szybko przemijają Ale obiecuję, że to jest zupełnie co innego Poznaję to po tym, jak ona wymawia moje imię Uwielbiam, kiedy dzwoni na moją komórkę Nawet ustawiłem sobie na nią specjalny dzwonek Jeśli to nie jest miłość, to już nie wiem co nią jest Droga do domu zajmie mi całe wieki Ale wiem, że jak tylko do niego dotrę Otworzę drzwi, zdejmę płaszcz Rzucę torbę na podłogę A ona będzie znów w mych ramionach, na pewno Rzuć okiem na moją dziewczynę... Ona ma uśmiech, który mógłby sprawić, Że najbardziej zgrzybiały, wkurzający staruszek ugryzłby się w język Jeszcze nie skończyłem Ma oczy porównywalne z blaskiem słońca I na tym się nie kończy, przysięgam Ma porcelanową skórę, oczywiście dałbym jej 10 A teraz nawet ma swoją własną piosenkę Ale idąc dalej Ma najsłodszy śmiech jaki w życiu słyszałem I możemy wisieć na telefonie godzinami Nie mówiąc ani słowa A ja wciąż troszczę się o każdą chwilę I gdy snuję plany na przyszłość, ona jest ich najważniejszym elementem Nazwij to głupim, nazwij szczęściem, nazwij miłością czy jak jeszcze chcesz, ale Gdziekolwiek się nie ruszam, mam ze sobą jej zdjęcie w portfelu, o tu Rzuć okiem na moją dziewczynę...