Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejne ważne pytanie

kolejne ważne pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Czy facet przeważnie (zawsze ) dązy do skonsumowania związku (seks) i to jest dla niego najważniejesze? Mówię tu głównie o takich związkach "bez zobowiązań". Czy sa faceci którzy potrzebują ciepła, bliskości, zrozumienia, rozmowy...czy chodzi tylko o pożądanie i cielesność? Jestem naiwana i wierzę,że nie zalezy im tylko na "jednym", ale mówię to bez przekonania.....

Gość to ja tez zapytam
kora kobieta wazniejsza ta od rozmowy, bliskosci, ciwepla czy od seksu?

Gość Wacekkkk
Nie wiem czemu to rozdzielasz...mnie zalezy na wszystkim...na seksie ale i na cieple...pozdrawiam

zastanawiam się (chyba niepotrzebnie) czy można mieć fajnego kolegę, który przytuli pocieszy ale nie będzie oczekiwał na nic wiecej?

Gość fajnyzakochany
można mieć takiego kolegę, ale nie na długo. Rozumiem, że Ty seksu nie potrzebujesz?

...seks to jest na deser, a nie jako danie główne! :P

Gość to ja tez zapytam
to rozdzielenie w innym kontekscie chyab nie potrafie wytlumaczyc sprawa osobista zastanawiam sie tylko czy jesli ktos szuka u mnie rozmowy bliskosci to moze bedzie chcial byc kims wiecej niz kolega/przyjacielem

Gość goralka
a co jest wazniejsze dla faceta, seks czy cieplo, zrozumienie itd

Gość goralka
sa dwie kobiety, jedna rewelacyjna w lozku a druga taka do rany przyloz, ktora bys wybral na partnerke?

Gość twarożek light
To chyba zalezy od konstrukcji psychicznej jak ktoś zauważył. Dla jednego ważniejszy bezie seks dla innego relacje...

seksu nie potrzebuję, może być przytulenie, trzymanie za ręce, nawet pocałunki a samego seksu (stosunku) nie chcę.

Gość twarożek light
Pewnie że można miec przyjaciela, ale faknie też gdy jest nieziemsko przystojny ;-)

Gość goralka
jedna rewelacyjna w lozku, bardzo ladna, taka seksowna, ale lubiaca tzw. wielki swiat a druga taka bardziej domatorka, wspaniale gotujaca, skromna, w seksie taka sobie, ale nie najgorsza, to ktora wedlug was ma wieksze szanse?

Gość twarożek light
pierwsza ma szanse na bycie kochanką druga na żonę i matkę dzieciom ;-) a jak myślałaś ?

Gość twarożek light
oczywiście znudzona żona i matka dzieciom moze nagle po ślubie się przedziergnąc w tą pierwszą (ale dla innego faceta)

Gość goralka
tu jest maly problem, bo ta pierwsza to byla zona

skoro wiem,że podobam się facetowi to pewnie liczy na cos wiecej niż przyjacielskie rozmowy??

Gość goralka
pytanie do panow czy byla zone z ktora seks byl rewelacyjny moze zastapic taka z ktora w lozku nie najlepiej sie uklada? czy taki ktos zateskni predzej czy pozniej do tej bylej?

generalnie faceci uwielbiają seks i już. Panowie lubią być brzydalami i trochę poświntuszyć (ci, którzy tego nie rozbią z różnych powodów, np. bo mają zbyt pruderyjną partnerkę, też to lubią, tylko się nie przyznają i tłumią to w sobie, bo muszą). Wielu pewnie lubi czułostki, ale tym (a tez nie jest ich mało), którzym one do szczęscia nie są specjalnie potrzebne raczej nie przeszkadza, że porozpieszczają przy okazji partnerkę (oczywiście jeśli seks jest dobry). Jeśli nie ma seksu to koteczkowanie, przymilanie, całuskowanie i cieplutkie rozmowy do białego rana prawie wszyscy znoszą tylko do pewnego momentu, odwrotnie natomiast - dobry seks bez koteczkowania ... itd. jest całkiem ok. Umieją rozdzielać seks od miłości zdecydowanie lepiej niz kobiety, natomiast czegos takiego jak miłość bez seksu ich świadomość nie rejestruje - to dla nich czysta abstrakcja ;) To tak pokrótce A jak we wszystkim - zdarzaja się tu odstępstwa od reguł ;)

Gość goralka
dzieki Klaudka niebieski pytania nie sa bez sensu, raczej bez sensu bywaja odpowiedzi, jak chociazby twoja