Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolejne ważne pytanie

kolejne ważne pytanie do mężczyzn

Polecane posty

Gość barth
Klaudka dobrze to w sumie ujela..jednak nie zawsze i wszedzie chodzi o seks..czasem facetowi jest takze potrzebna tylko czulosc i bliskosc, poczucie bycia przy kims..zwlaszcza kiedy jest sie samotnym- np. ja nie tesknie tylko za seksem,ale wlasciwie w glownej mierze za bliskoscia drugiej osoby..

Gość W_Sumie_Romantyk
Faceci potrafią być czuli i romantyczni, tylko często to ukrywają, wolą uchodzić za twardzieli. I jak każdy potrzebują przede wszystkim autentycznych uczuć

Gość z kim
ty sie zadajesz, ze takie dylematy masz

Gość ałaaaaaaaaaa
sa rozni faceci

goralka Wybacz ale jeśli naprawdę myślisz że dla nas najwazniejszy jest w życiu seks to pytanie jest bez sensu. niebieski77

Gość meritum sprawy
Seks najważniejszy nie jest, ale jest dla facetów ważny. Nie ma się co oszukiwać Jak jest dobry seks i do tego panna jest czuła to super ale to nie znaczy ze zawsze tak musi byc. Seks bez zbędnych czulości nie jest dla faceta problemem, dla kobiet tak

Gość ToZalezyAle
Nam nie chodzi tylko o seks, ale jak sie juz zwiazalo z kims to dlaczego ma nie byc seks ? Wtedy wlasnie kobieta troche niszczy zwiazek bo po jej glowie chodzi pytanie, czy za duzo kochamy sie czy za malo. A jak wy odmawiacie facetomu (nie wiadomo z jakiego powodu) to wtedy wy myslicie ze dla faceta tylko zalezy na jednym i facet mysli hmmm ona juz mnie nie chce. Wtedy zaczynaja sie nieporozumienia. Naj lepiej robic to co sie czuje a nie myslec za duzo. Tez "Seks bez zbędnych czulości nie jest dla faceta problemem, dla kobiet tak" Nie zgodze sie z tym, jest kilka kobiet ktore tez potrafia z zimnym sercem kochac sie. Ale takich sie raczej unika :(

ToZalezyAle ---> a dlaczego niby facet może uprawiać seks z zimnym sercem, dobrze się bawić i jest ok., a kobieta to juz nie (bo napisałeś, że takiej to sie unika)? Bez obrazy, ale to jest gówniarskie podejście. Jeden uprawia seks tylko i wyłącznie z miłości, inny dla czystej przyjemności i zabawy (a seks jest przyjemnością zarówni dla faceta jak i dla kobiety). Wszystko jest dla ludzi (zwłaszcze dorosłych), tylko pewne rzeczy trzeba robić z głową i nie ranić innych po drodze - wtedy jest ok.

Gość ZadowolonyCzasamy
Nie tak mowilem. Tylko ze faceci i kobiety tak potrafia, nie mowilem ze moga, czy jest dobrze ze jest tak. Takich facetow i kobiet sie unika. Wcale nie mowilem ze facet tak ma pozwolone robic a kobieta nie.

\"Takich facetow i kobiet sie unika\" - ale co to znaczy, że takich facetów sie unika??? Mylisz pojęcia - ty mówisz o draniach, którzy tylko myślą o zaspokojeniu siebie, a tu chodzi po prostu o normalnego faceta, który poptrafi byc czuły, romantycznuy, ale jakby przyszło co do czego, to i bez tego dobry seks go usatysfakcjonuje. No zgodnie z tym co piszesz musiałybyśmy unikać chyba 90% facetów, bo niemal wszyscy potrafią w sprzyjających okolicznościach (że tak już to ładnie nazwę ;) ) oddzielić seks od uczucia (co nie znaczy, że tak robią zawsze i wszędzie - nie myl pojęć)

tak jesteście skonstruowani przez naturę i to nie podlega ocenie typu \"dobre\" czy \"złe\" - a jeśli facet przy tym potrafi byc czuły to super. Znaczy, że jest normalnym zdrowym, ale i uczuciowym mężczyzną

Gość ZadowolonyCzasamy
Ale tez prawda ze nawet w zdrowym zwiazku to kobiety czasamy unikaja seks, i facet od razu ze sa problemy. Dlaczego kobiety wstrzymuja sie w taki sposob nawet jak sa w dobrym zwiazku ? Wtedy jak facet sie odezwie czy sie upomina to rezikuje od kobiety odpowiedz "tobie tylko chodzi o jedno".

ZadowolonyCzasamy---> bo to juz zależy od kobiety. Generalnie ocenianie mężczyzny w stylu \"że mu tylko na jednym zalezy\" jest bez sensu. To, że facteci lubią seks trzeba przyjąć a priori i tyle - i tak jak napisałam, właściwie to nie jest ani \"dobre\" ani \"złe\" , to jest po prostu normalne. To, że lubi, nie znaczy, że jest dla niego najwazniejszy - to druga sprawa. A jesli mam byc szczera, to bardziej mnie dziwią faceci, którzy nie mają tego \"męskiego pociagu\" (nawet troszkę przesadzonego). Niemniej jednak czywiście normlane jest, że w danym momencie ktoś może nie chcieć, bo jest zmęczony, przeziębiony czy nawet po prostu nie ma ochooty - i nawet najbardziej jurny facet powinien to zrozumieć. A jesli babka przesadza - no cóż, ja wychodzę z założenia \"widziały gały co brały\", a jak nie patrzyły tak jak trzeba, to niech teraz mają pretensje tylko do siebie

Niepotrzebnie. Wiedza to nic wstydliwego przecież. Matko czemu wokoło pełno za przeproszeniem bab - emocjonalnie rozchwianych gardzących nauką i zdrowym rozsądkiem.

życie po życiu ---> nie chcę Cie martwić, ale to, że większośc kobiet jest właśnie emocjonalnie rozchwiana, gardząca nauką i zdrowym rozsądkiem też musicie przyjąć a priori ;) Ale większośc, nie wsztystkie

życie po życiu ---> nie no, Wy tez się tego domagacie. To się chyba nazywa \"wojna płci\" (czy jakos tak) ;)

Prosty przykład z własnego życia. Dla mnie najważniejsza ma być moja kobieta (według niej). Ale dla niej najważniejsze są dzieci. Gdzie tu wzajemność i równouprawnienie.

Gość elle24
Ja myślę,że jakby facetom zależało tylko na seksie to nie byłoby ani związków ani małżeństw:-)

życie po życiu ---> chyba jednak cos troszkę zmixowałeś ;) Podejrzewam, że dzieci są poza konkurencją - jeśli dla Ciebie one będą najwazniejsze, to żona spokojnie zaakceptuje swoją drugą pozyję. Problem pojawi się wówczas, gdy pierwsze miejsce zajmie inna kobieta, sport, koledzy, hobby ... Oooo tak, wtedy to żona nie ustąpi miejsca ;) Tak to już jest

elle24 ---> ale nikt nie mówi, że TYLKO seks. Popadanie w skrajności zawsze jest zgubne - przecież to oczywiste

życie po życiu ----> aaaaaa, nie no, to zupełnie zmienia postać rzeczy i obraz problemu. Rozumiem

życie po życiu-----> napisałes cyt.\"Druga dopiero kobieta na tym forum która rozumie kim jest facet i dlaczego.\" A kim była pierwsz?

Gość tak facet przewaznie dazy do
seksu a druga osoba jest na samym koooooooooooooncu. LOL

Nie sądzę, że tylko faceci dążą tylko do seksu, uważam, że to steroptypowe myslenie ludzi.