Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość planuję planuję

może jestem w ciąży..? -a tu czas na imprezy..

Polecane posty

Gość planuję planuję

sama nie wiem, ostatnio kochaliśmy się z mężem bez zabezpieczeń, mam dni płodne, w piątek mamy imprezę, w sobotę wesele, za kilka dni też parapetówka. mam dylemeat - czy jeśli się tak zdarzy,że jestem w ciązy , a w tym czasie piję alkohol - czy to będzie miało wpływ na te początkowe dni? czy mam wstrzymać się od trunków? ale aż jakieś 3 tygodnie - zanim zrobię test ? czy to ma sens? odpowiedzcie

Minął już tydzień od zapłodnienia ? Jeśłi tak to idź do przychodni i zrób sobie test z krwi (Beta HCG), on wykrywa już tygodniową ciążę. I będziesz wiedzieć. A poza tym przecież nie musisz się upijać :)

Gość planuję planuję
nie minął tydzień, zaledwie 2 dni...; ja się nie upijam tylko no..- drinkuję, piwko, winko różnie. ale gdyby się okazało,że jednak jest ciąża czy aby nie zaszkodzę maleństwu nawet niewielką ilością alkoholu? jesteście mądre dziewczyny więc popdowiedzicie.

Gość ja wolę nie ryzykować
i byłam na kilku imprezkach, na weselu i jednak nie piłam

Gość czubusia
Ja bym nie pila. Po co ryzykowac. Ale jak sie nawet upijesz, to nie powinno sie chyba nic dziac, bo ilez to dzieci pochodzi z wpadki, a polskie spoleczenstwo pije raczej regularnie i czasem takie dziecko nawet i przez 2 miesiace raczy sie alkoholem zanim ktokolwiek sie polapie

Gość planuję planuję
chyba tak - nie ma co panikować za wczasu - niech życie toczy się swoim tokiem - co ma być to będzie.