Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziewczynaaao

to swinstwo? czy przesadzam..

Polecane posty

Gość dziewczynaaao

strasznie sie zle poczułam, byłam z chłopakiem.. dostałam od niego jego duzy portret na 18naste urodziny w prezencie.. rozstalismy sie,po pewnym czasie on znalazl sobie dziewczyne.. rozmawialismy ogolnie ze soba.. i poprosil czy moglabym mu dac to zdjecie jak mi jest nie potrzebne..bo chcial sobie przywiesic w pokoju.a ja mowie ze spoko.. i napisalam mu.. ze jakby to mialo byc dla niej to bym sie glupio poczula, bo to byl moj prezent i w ogole..a on ze przeciez wie.. ze nie da..no i luz, oddałam mu.. poczym po kilku dniach dowiaduje sie ze to bylo jednak dla niej;/

Gość mam też czarny nick
Dał ci w prezencie swoje zdjęcie? LOL

ja bym jej napomkneła przy jakimś ogólnym spotkaniu (niby od niechcenia) jak jej się podoba ten przechodni prezent? bo na tobie oraz poprzedniczkach zrobił/nie zrobił wrażenie (wybierz) :D:D

o litości :D:D:D dał Ci w prezencie SWOJE zdjęcie?:D gdzie się takie oszołomy rodzą

Gość dziewczynaaao
rzecz w tym..ze wrocilismy do siebie, zostawił ja dla mnie.. i przyznal mi sie ze mnie okłamał.. i poczułam sie urazona:(

Gość dziewczynaaao
a co do prezentu ze zdjecie nie widze w tym nic złego.. ? był to jeden z kilku prezentów.. bylo to moje ulubione zdjecie jego osoby.. on wiedzial o tym..i wywołał je dla mnie w wielkim formacie..

Gość a ja tyle powiem
jak mozna w ogóle odebrac prezent, to jakiś palant

Kruca,nie rozumiem.......Jak można żądać(możne prosić)o oddanie prezentu,a później podarować go nowej dziewczynie.:O Faktycznie,przechodni prezent. Samanta dobrze napisała. ♥♪♫

Gość a ja tyle powiem
ta cała kafeteria to jedna wielka prowokacja :p

Gość dziewczynaaao
hm co do prowokacji, jestescie chyba przewrazliwieni.. jak widac w zyciu dzieją sie rozne dziwne/glupie rzeczy.. a ludzie o nich piszą..

kto daje i odbiera ten sie w piekle poniewiera pytanie, wróciliscie do siebie? on odebrał zdjęcie od tamtej dziewczyny i zwrócił je tobie , czy nie?

Gość a ja tyle powiem
nie martw się może na następną okazję dostaniesz całe jego portfolio :p

Gość tamta dziewczyna powinna byc
jeszcze bardziej urazona :D no nie wysilil sie dla niej... :P

Gość dziewczynaaao
w pierwszej chwili.. chcialam by tak zrobił..ale przemyslalam to..i juz nie chce tego zdjecia.. ;/

Gość dziewczynaaao
no wspolne to chyba lepsze rozwiazanie;p bede miala pewnosc ze kiedys w razie czego.. nie odbierze mi go by podarowac nowej dziewczynie;p

Gość nnd
Nie przejmuj się drobiazgami, nawet gdy się wydają w danej chwili "całym światem". Przyjdzie pora, gdy znajdziesz równowagę i ocenisz, co w Twoim życiu jest ważne. Io byś potrafgiła się z tego tematu ...pośmiać. Równowaga jest konieczna ;)

Gość takie sobie pytanie
a dlaczego po rozstaniu Ty chcialas zachowac jego zdjecie takiego duzego formatu? po co Ci? chcialas powiesic na scianie i codziennie wpatrywac sie w kogos kto Cie zranil? ja bym sama oddala

Gość dziewczynaaao
jakbym chciala zachowac, to bym nie oddała.. gdybysmy do siebie nie wrocili, pewnie anwet bym sie nie dowiedziala ze ona je dostała.. a ze wrocilismy.. i sie dowiedziałam.. bardzo glupio sie poczułam..gdybym nic do niego nie czuła..olalabym to pewnie.. ale jest inaczej.. a chcialam sie upewnic czy czasem nie przesadzam.. bo robie mu z tego powodu wyrzuty.. i nie wiem czy slusznie

Gość dziewczynaaao
bo ciezko mi spojrzec na to obiektywnie, poniewaz dotyczy to mnie

Gość takie sobie pytanie
ale nie masz wiecej niz 16 lat, prawda?

Obiektywnie jak dla mnie jest to chore, mój chłopak by w zyciu czegoś takiego nie wymyslil, nawet by mu do głowy nie przyszło, ale on jest normalnym wrażliwym chłopakiem, a niestety z twojego opisu mozna wnosić ze twoj luby to chyba jakiś ziomal, joł :o

Gość tak naprawde
o ludzie,jak to nie jest prowokacja, to o takiej glupocie dawno nie czytalam

Gość nnd
tak naprawde - nie wydaje mi się (mylę się w takich Aprzypadkach raczej rzadko) ... różni ludzie, różne problemy ... Samo życie ... Każdy żyje inaczej ;)

Gość dziewczynaaao
tak chore..dobre okreslenie..nie potrafie zrozumiec jak mozna cos takiego zrobic;/ ale ludzie popelniaja rozne bledy, na pewno nie zamierzam go przez to skreslac.. poprostu zabolalo( i zakoczylo) mnie to..

Gość dziewczynaaao
eh i wyszła z tego klotnia :/:(