Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KAmile

sukienka na wesele

Polecane posty

Gość KAmile

Kompletnie nie wiem w czym isc na wesele.Kiecka dluga czy krotka?CZy gorsety nadal są w modzie?Jakie sukienki przewazaja na weselu?HELP!!!Mam 21 lat dodam i w szafie mam jeszcze sukienkę niemal identyczną jak ta: http://www.allegro.pl/item240702659_sliczna_sukienka_na_wesele_rozm_36.html Czy się sprawdzi?A i jeszcze jedno:Na weselu nigdy nie bylam i powiedzcie mi czego mam unikac, mam na mysli jakich zabaw.Slyszalam ze oczepiny sa niezbyt ciekawe pod tym wzgledem. POmocy!

kup sobie jakąs sukienke do kolana (jesli masz zgrabne nogi ) w jakis jasnych kolorach (ale nie biała, biały zarezerwowany dla Panny Młodej) gorsety przechodzą do lamusa...zwłaszcza te bordoe, granatowe :O a z zabawami różnie bywa...jedne lespze ale niektórwe są beznadziejne ;) udanej zabawy

Moim zdaniem ta sukienka nie nadaje się na wesele, ponieważ nie można w niej tańczyć. Nie da się w niej nawet normalnie chodzić! Jeśli chodzi o formę zabawy weselnej, to wszystko zależy od środowiska, ale na ogół zawsze trzeba się przygotować na pewną dawkę tzw. folkloru. Ja osobiście radzę poddać się nastrojowi i bawić się dobrze!

Gość nnd
Na jakimś BRAVO lub tp. się wychowałaś czy co ? :( Moja rada: nie bierz na wesele "sukienki", lecz weż ... siebie :)