Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joshua black

Agnieszko!

Polecane posty

Gość Joshua black

Kobiety.... Czego Wy od nas oczekujecie?????? jezeli ci mowie ze jestes sliczna to uwierz w to Skarbie bo przeciez to wlasnie przy Tobie sie budze i z Toba zasypiam!!!!! Twoja najlepsza przyjaciolka znaczy dla mnie tyle co... dla ciebie moj najlepszy kumpel!!!! Wcale nie mam ochoty sie z nia kochac ani nie rozbieram jej wzrokiem!!!!!!!!!!! Kocham tylko ciebie i zrozum to wreszcie Malenstwo!

Gość mloda i kochliwa
...wychodzi na to ze ona ma szczescie .... przy sobie w postaci ciebie ale wcale tego nie docenia...:) moze cie szybko stracic....bo facet ktory mowi publicznie tu na kafe cos takiego naprwde musi kochac.....

Gość grubsza niz gruba
facet ma zawszee chcice na przyjaciolke swojej kobety!;P

Gość Joshua black
Bo kocham tylko ja wa wciaz slysze ze zdradzam i ogladam sie za innymi, wczorja napisalal ze ma dosc patrzenia jak pozeram wzrokiem jej najlepsza przyjaciolke.....!!!!!!!!!!!! whats up???????????????? rece opadaja..... co ja musze robic zeby ona byla pewna? nosze ja na rekach caluje podaje sniadanie do lozka .......chyba tylko gwiazdki z niba nie ma jeszcze...

Agnieszko:) uwielbiam jak ktos sie tak do mnie zwraca. sama mam na imie Agnieszka. zycze powodzenia 🖐️

Gość ECHOECHO
MYSLALAM ZE TO DO MNIE - AGNIESZKO

Gość Joshua black
nie rozumiem kobiet kuuuurwa Maccccccc!!!!!!!!!!!

Gość ECHOECHO
- Agnieszko !

Gość Joshua black
wiec zycze Ci faceta ktory bedzie kolo ciebie skakal a jednoczesnie bedzie miallwasne zdanie i bedzie konkretnie i odpowiedzialnie podejmowal decyzje.... Moje Malenstwo to ma a zachowuje sie tak jakby miala przy sobie faceta ktory tylko w myslach rznie jej kolezanki!!!!!!!!!!!!!!! Laskiiiii Wescie sie ogarnijcie !!!!!Bo tak zyc nie mozna do cholery!!! czego Wy od nasa chcecie!!!!!

Gość ECHOECHO
JA CHCE 1.zakochaj sie we mnie 2.tylko ja tylko ja tylko ja........

chlopie jak jej siedzisz pod pantoflem to szuka problemu by dzialo sie cos w zyciu, takie sa kobiety. jak jest im za dobrze to szukaja problemu... przykre ale prawdziwe

Gość do Your life
a jak się ma do ciebie zwracać? Monika? :D :D :D

Gość trzylistna koniczynka
a ja mysle, ze brak jej pewnosci siebie jesli bedziesz wyttrwaly w swoim uwielbieniu dla niej, jej postawa sie zmieni poki co, zapewniaj ja o swoim uczuciu, zamiast sie unosic moze ona cie sprawdza poprostu? a moze sie boi, ze jej wywiniesz jakis numer, nie dlatego, ze ci nie ufa, tylko dlatego, ze bardzo jej na tobie zalezy i zdaje sobie sprawe ile jestes wart pomysl o tym pozdrawiam

trzylistna, nie wiem na jakim swiecie Ty zyjesz, ale z mojego doswiadczenia wiem, ze jak facet jest ulegly i nosi na rekach to staje sie nudne. Facet ma nosic spodnie i byc samcem a nie ciapa. owszem, sniadanie do lozka jest bardzo mile i romantyczne, ale wieczne noszenie na rekach jest nudne. ja bylam w takim zwiazku i rozstalam sie z chlopakiem bo wlazlam mu na glowe... a co mi po takim facecie o to we wszystkim sie ze mna zgadza?

do Your Life: czesto tak jest ze mowi sie na Agnieszke: Aga, Agnieszka. Agnieszko podoba mi sie najbardziej. czy juz nie wolno wyrazic swojej opini bo zawsze ktos łatke musi przykleic? Boze co za ludzie...

Gość joshua black
napisalem tutaj o tym ( bo wiem ze ona czasami pisze wlasnie na tym forum o naszych problemach....mialem nadzieje ze to przeczyta ale dzwonilem do niej i w pracy ma zepsuty komp wiec......niestety nie czytala....