Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmilutkaa

jakich kosmetyków uzywac??

Polecane posty

Gość mmilutkaa

Witam! Chciałabym abyście drogie koleżanki :):) doradziły mi jakich kosmetyków powinnam używać. Mam problem z trądzikiem, leczę się u dermatologa, ale chciałam uzupełnić moje leczenie jakimiś kosmetykami.Nie chce żeby wysuszały one skórę , ale utrzymały ją w czystości. pozdrawiam :):):)

Gość sadfghjk
to np aa hepl bo ten krem ladnie czysci skore, nawilzajac ja tez. mam taki na wydaniu jak cos :) uzyty 2 razy doslownie...mi poprostu nie odpowiada, chcesz za grosze?

przez ten aa help pogrązyłam sobie twarz!! zapchał mi pory!! a o jakie kosmetyki Ci chodzi dokładnie? - toników lepiej nie używać - do mycia najlepiej żel do higieny intymnej ziaja - do nawilżania physiogel albo happyderm a jakich używasz leków??

Gość tradzikowna mala
A ja po tonie nieodpowiednich kremów przerzuciłam się na rzecz prostą i fenomenalną zarazem. Żel, który mojej mamie poleciła dermatolog na otarcia (wiecie: tęga mama + upały = otarcia). http://www.tymofarm.pl/pl/products/alphol_zel/# W tej chwili używam drugą tubę - po prostu zamiast kremu. Rewelka! WIerzcie albo nie a najlepiej spróbujcie bo jest tańszy od wielu kremów. Tuba za 19 zł (mi na 2 miesiące starcza)

Gość mmilutkaa
Teraz używam AA help i mi nie pozatykał porów,jest ok;] ale chciałam zmienić na coś innego :) Chodzi mi o tonik i krem bo do mycia mam mydło przepisane od lekarz "acne..." coś tam nie pamiętam, mam je już 3 miesiące i starczy mi jeszcze na kolejne 3;) Dermatolog zapisał mi teraz : antybiotyki- Doxyratio M i dwa w maści :Davercin i Miconal :)

Gość mmilutkaa
miało być Davercin i Miconal :):):):)