Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mały siuraczek

Czym do szłau doprowadzają Was Wasze kobiety?

Polecane posty

1. Gdy dzwoni komórka, ona szuka jej w torebce przez 10 min. i nigdy nie zdąży odebrać. Za każdym razem jest to samo. 2. Wychodząc z domu zawsze czegoś zapomni i ma coś do zrobienia w ostatniej chwili. 3. Zawsze podkreślam zawsze się spóźnia. 4. Ciągle się czegoś czepia, jak automat w samochodzie \"zapnij pasy..zaponij pasy...zapnij pasy....\" 5. Gdy miała 90 darmowych min. zawsze przekraczała abonament, zwiększyłem jej do 240 - przekracza, od 4 miesięcy ma najwyzszy bodajze 1096 min. przekracza. Usprawiedliwia to tym, że ona tego nie umie rozliczać, a komórka juz prawie przyrosła do prawego ucha. 6. Ma siostrę po 30-stce o rozumie nastolatki. Imprezy, życie z dnia na dzień, nieudacznik, pasożyt. Ale to nie jej wina. Wszystkiemu winni są jej byli faceci (kurwiarze, ch*** itp). Non stop siedzi na naszym garnuszku. Moge przyjechac na kilka dni - siedzi 2 tygodnie. Raz już wygoniłem z domu....za tydzien była spowrotem. 7. Jeździ samochodem ale nie umie parkowac bo się boi. Wraca o 22, 23 czasami z pracy lub znajomych..ja muszę wyjść, ubrać się i zaparkowac samochód...bo...bo ona się boi. 8. Już nie zlicze ile razy zatrzasnęła kluczyki w samochodzie. Najdalej jechałem 200 km aby dowieźć zapasowe. A firmy zajmujące się takimi przypadkami zarobiły juz na nas niezła kasę. 9. Typowy poranek - nie mam się w co ubrać - garderoba o powierzchni 20 m2 peka w szwach a co tydzien nowy zakup. Koniec

Gość Wódz Szalony Koń
Nie połykają.😠

Gość zardzewiały rycerz
idzie zakupic buty na nowy sezon i przychodzi z torbą bluzek bo butów nie było. jeszcze tekst "pralka automatyczna to marne urzadzenie bo nie prasuje "

Gość Wojtek 29 lat
1) pierze wtedy jak przypomne 2) prasuje niedokladnie czasami 3) zmywa po przyopmnieniu 4) odkurza wszedzie ale nie pod lozkiem i nie za meblami 5) nie idealnie gotuje tzn nie smakuje zawsze dobrze 6) dlugo sie ubiera 7) przytyla :o

Wojtek 29 lat--> A ty jesteś idealny? Skoro nie pasuje ci to co ona robi i jak gotuje to zacznij robić to sam. Masz w domu kobietę czy pomoc domową? Rozumiem, ze twoja sylwetka jest bez zarzutu z ładnie zarysowanymi mięsniami na brzuchu? :O

zabawni jesteście z wyjątkiem Wojtka wojtkowi mam do powioedzenia tyle: 1. pierz sobie sam 2. prasuj sobie sam 3. zmywaj sobie sam 4. odkurzaj sobie sam 5. gotuj sobie sam i bedzie just perfect :D

zgadzam sie z pindula :D a jeszcze jakby poodkurzała czasem albo jaki obiad zrobiła... mmmm... :D :P

Gość Wojtek 29 lat
Co was obchodzi jaki mam brzuch? szczuply i umiesniony Zona jest od tego zeby wykonywac prace domowe nie? tak jak dupa od srania Ja pracuje na dom i mnie wkurza, ze jeszcze musze ja uczyc poszanowania dla mojej wlasnosci

Gość do Wojtka29
przynosisz marne 685zł miesieczne a wymogi masz jak VIP

A żona nie pracuje? Nawet jeśli nie to jest WASZ wspólny dom i odoje powinniście się nim zajmować. Aporównanie żony do srającej dupy jest poniżej poziomu. Współczuję twojej żonie że wyszła za takiego prostaka :O Skoro pracujesz to sobie opłać panią, która będzie przychodziła i wam sprzątała :O

Gość hahe
Wojtek29 ładny palatnt z Ciebie gdzie ta twoja kobieta oczy miała..??

Gość nooo erotoman
teraz juz wiem czemu ta twoja nie daje ci dupy :):) Dupek jestes i tyle ;)

Gość hahe
no to by było bardzo dziwne jakby mu dawała.. takiemu osłowi!!

Gość kocham Twoje gawedy
zapomniales dodać, że Ci pupy nie daje i dlatego na nią narzekasz:O

Wojtek, proponuję wynając gosposię zonę z gosposia pomyliłeś po prostu zatrudnienie pomocy domowej powinno rozwiązac wasze problemy