Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gennnnnnn

Czy zauważacie to, że kiedy przestajecie zabiegac i interesować się swoim facete

Polecane posty

Gość gennnnnnn

on zaczyna bardziej interesować się wami? wczoraj leżalam na lozku oglądalam telewizje w szlafroku, on cos mi pokazywal, jakas pirdole, a ja nie zwracalam na niego uwagi po czasie zacząl miziac mnie po nodze, po stopie, gdzie normalnie musze mu mówic " pomiziaj mnie kochanie" :o

Gość tereferebrzdęk
nie mój ma urazy z poprzednich związków, po panienkach który sobie pogrywały, próbowały nim manipulować, a w rzeczywistości okaz0ywało się że już mają kogoś innego na oku, i na takie moje reakcje odpowiada odsunięciem się a nawet gotowością rezygnacji z zaangażowania

Gość gennnnnnn
no dobrze, ale to zawsze ja zabiegam, przeważnie ja glaszcze, drapie i przytulam, mu cięzko przychodzą uczucia ale wczoraj mnie zaskoczył :o twoj ma uraz wiec musisz wykazać się w tym związku. biedak ..

Gość jadziunia17
mam to samo :(

Gość katamaran
Mam tak samo jak tereferebrzdęk. Mój też wycofuje się gdy próbuje na nim takie zagrania.

Gość thats me strong enough
tak :0 dokladnie gdypostanowilam, z esobie odpuszczam pewnego goscia, bo milczy, a moje proby kontaktu nie byly zbyt owocne wiec odpuscialm, a on po b. krotkim czasie:) zaczal zabiegac 2 razy intensywniej na razie trzymam krotko

Gość jadziunia17
moje bmi to 35 ale co to ma do rzeczy?;)