Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samochod Mojego Mezczyzny

Kupił samochod i już się tak nie liczę...

Polecane posty

Cześć. I co ja mam zrobić. Teraz auto jest na pierwszy miejscu, ciagle o nim gada i ciagle sie nim zajmuje, a dla mnie nie ma czasu :(

Gość przyzwyczaj sie
niedlugo mu przejdzie. musi sie nacieszyc autem. jesli calkowicie Cie zlewa to pogadaj z nim

Gość a jaki kupił samocho
wart jest chociaż tego zachwytu?

Gość a jaki kupił samochod

norma... przyzwyczaj sie. tacy sa faceci, musza miec jakas zabawke dla faceta samochod to przedluzenie jego przyrodzenia

Gość he heee heee he
O boszsze, daj sie chłopakowi nacieszyc autem (jakiekolwiek by ono nie bylo) i nie rob afery :o

Gość o rany rany
ale ludzie maja problemy. jak nie potrafisz z nim pogadac to moze sie zastanow nad tym co razem robicie? moze jakbys troche sie dowiedziala o tym samochodzie. poczytala, to tez by cie to zainteresowalo... ja tak mialam jak moj facet kupil sobie motor. teraz mam wlasny i cieszymy sie wspolna pasja.

to faktycznie dziwne, u mnie w zwiazku nie byloby czegos takiego, bo to ja gadałabym non stop o aucie :classic_cool:

wicie co? macie racje. w sumie o tym nie myslalam, bo bylam wqurzona na Niego, ze tak malo czasu mi poswieca. Niech sie nacieszy, a pozniej sie cos wymysli. dzieki 🖐️

a co do tego przedluzenia... to uwierzcie mi, auto wcale mu do tego nie potrzebne :P

Dziewczyno wyluzuj. Chlopak sobie kupil nowa zabawke, to daj sie mu nia nacieszyc:) Faceci juz tak maja ze uwielbiaja samochody i nie pozostaje Ci nic innego jak sie do nich przylaczyc lub przynajmniej nie przeszkadzac. Jak bedziesz mu z tego powodu trula, to tymbardziej bedzie zajmowal sie samochodem,bo to o wiele ciekawsze niz marudna baba,nie? Wiec radze Ci sie szybko opanowac, a on jak sie nacieszy nawym nabytkiem to wroci do normy :D

Andrzej- lubie samochody co nie znaczy ze jestem blacharą, nie lece na fury, to duza różnica:)