Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaręczona 23

Ślub w czerwcu 2008

Polecane posty

W czerwcu 2008 rozpoczyna się nowy etap w życiu:) Która z was też wychodzi za mąż w czerwcu zapraszam na topik. Czekajmy razem te 9 miesięcy niecałe już:). Czy macie juz wszystko zamówione popłacone zaliczki. Piszcie pozdrawiam buziaki

Ja również wychodzę za mąż w czerwcu :) Nie boję się tego, co będzie po ślubie, znamy się już tak długo, że wiemy o sobie wszystko. Ślub to uporządkowanie naszych spraw. Mamy już zarezerwowaną salę, kucharki, obsługę, podpisaną umowę z zespołem i wpłaconą zaliczkę. Mamy też upatrzoną firmę zajmującą się dokoracją, ale jeszcze nie podpisaliśmy umowy. Teraz wybieramy fotografa oraz kamerzystę, ale jeszcze nie wiemy na kogo ostatecznie się zdecydujemy. I to chyba tyle na razie:)

Moja data to 7 czerwiec:). Również mamy wpłaconą zaliczkę na sale z tym że my robimy w knajpie więc kucharki i takie tam nas nie interesują. Orkiestra też juz opłacona. Teraz jesteśmy na etapie szukania kamerzysty i fotografa:). A nie moge się doczekać szukania sukienki ale to po nowym roku. macie jakies swoje wymarzone?

ja tez 21.06.08 :D zaklepana sala, zespół, fotograf i kamera :)

Gość panna marianna.
witam. To ja tez dołącze :)

u mnie mysle ze gora 100 osob bedzie, chyba ze nagle wszyscy z mojej listy przybeda, w co watpie (wyrodna rodzina )

My robimy na 140 osób bo sale mamy na 170 a nie chcemy zeby było naćkane. A gdzie robicie w dobrych knajpach czy wynajmujecie sale? 7 czerwiec to ile to dni zostało kto jest dobry matematyk?:)

ja robie w restaracji, ktora serwuje domowe obiadki, nie jest to sala jak z filmow, ale mi sie podoba, no i co najwazniejsze nie jest droga

Nasz ślub też 7 czerwca :) Zostały jeszcze 262 dni. Wynajmujemy salę. Kucharki mamy osobno.

Gość Kamiś1983
Witam Was bardzo serdecznie. W nowe życie wraz ze swoim ukochanym Robercikiem wchodzimy 7 czerwca 2008 r. Mamy już sale, zespół, kamerzystę i fotografa oraz wczoraj zaklepalismy termin i godzinę w Kościele. Będzie to dość duże wesele bo liczymy na 150 osób. Jeśli ktoś się orientuje to zamówiliśmy salę w Hotelu Perła Mazur koło Ełku. Zespół też mamy dość fajny bo to już prawie ogólno polska sława :) To zespół cygański Nazir - śpiewają wszystko ale kase biorą niezłą, bo po znajomości 4 000 zł. A co do sali to płacimy 150 zł za osobe bez wódki, ciasta i napoji - ale jedzenie mają tam dobre i jest to hotel nad jeziorem więc miło. Zostały tylko nauczki i próba schudnięcia do końca roku, bo potem trzeba szukać sukienki :) Życze powodzenia w przygotowaniach.

ja 21 :) nie wiem na jaki zespol sie zdecydowac, chce dobry i nie drogi, chyba zreszta jak kazda z nas fotografa mam juz na oku

Gość Agus-ka
A my zaplanowalismy na 14.06.08:)

Witajcie przyszłe mężatki. My również planujemy ślub w czerwcu (14.06.2008). Póki co mamy zaklepaną salę, firmę catering\'ową i zespół. Szukamy kamerzysty i fotografa, ale coś ciężko idzie... Pozdrawiam was wszystkie bardzo serdecznie. Mam nadzieję, że ten topic przetrwa... :)

Gość NO JAK...
Oj dziewczyny powiedzcie jak wy to wszystko zalatwiacie?jak zorganizowac wesele zeby o niczym nie zapomniec?jak o tym pomysle to troche mnie to przeraza:/

Gość NO JAK...
Wszystko mamy juz zamowione ale trzeba omowic co jak bedzie wygladalo....i troche nie wiem jak to pozalatwiac :/co jeszcze trzeba zalatwic oprocz tych podstawowych spraw jak foto,kamerzysta,orkiestra nauki itp.

Gość Majika
Ja tez 21 czerwca 2008:-) sala jest, termin zaklepany tylko z fotografem i zespółem/DJ krucho. Polecicie cos w Poznaniu? Pozdrawiam!

Ja mam za sobą śłub siostry pomagałam w przygotowaniach więc mniej wiecej wiem jak się do tego zabrać. Mogę liczyć na pomoc również mamy i sostry. Ale wiecie co wam powiem jak przychodzi ten czas niewiadomo skąd wie się co i kiedy i jak przygotować ja tak mam. Tak więc główki do góry a ten dzień będzie najpiękniejszy dla każdej z nas:)

Gość herahera
Kamiś1983 nazir normalnie bierze 4000 zł bez znajomości i robi ludzi w balona, bo grają bez głównego solisty czyli grubego Krzyśka, więc masz jeszcze czas na znalezienie nowego zspołu. Przykro mi, że za tyle pieniędzy robią ludzi w balona. Jak się dowiesz czegoś więcej to napisz bo jestem ciekawa co powiedzą Tobie.(może wiesz, że go nie ma) Krzychu do helmutowa wyjechał z rodzinką.

Gość zaręczona23
o masz to nieciekawie ciężko znalezc dobry zespół dlatego ja mam z polecenia od znajomych

Gość herahera
ten też był z poręczenia więc waszystko miało być ok ale nie jest - jak widać nie tylko ze mną tak podpisali umowę czuję się jak bym zamówiła zespół Budka Suflera bez Cugowskiego porażka jestem załamana