Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zaręczona 23

Ślub w czerwcu 2008

Polecane posty

Gość Przeżywacie
jak kwoka miesiączkę.

niby dlaczego zazdrość przemawia przez Ciebie??? Owszem przeżywamy bo jest najpiękniejszy dzień i każda z nas chce żeby był najwspanialszy i niezapomniany

no jak tam dziewczynki :) ja mam kolejny etap za sobą a mianowicie mamy już fotografa :) a w tygodniu powinnam już też mieć kamerzyste

My znaleźliśmy dwóch fajnych fotografów i teraz zastanawiamy się którego wybrać. Jednak chyba wybierzemy ten zakład, w którym jest też kamerzysta.

Gość p...
kamis na twoim weselu na pewno będzie cały zespol. co prawda krzysiek mieszka w niemczech ale teraz częsciej jest w polsce. poza tym wokalista jest adam i pieknie spiewa i nie przejmuj sie negatywnymi opiniami na temat tego zespołu, napewno bedziesz zadowolona. to ze wysoko się cenią swiadczy o tym że sa najlepsi

Gość adam wokalista zespolu nazir
witam i pozdrawiam wszystkich. na poczatku male sprostowanie od tego roku czyli 2007 NAZIR bierze za wesele 5 000 tys zl, a nie 4 000. jezeli udalo sie komus zaprosic NAZIR za 4 tys to niech się cieszy,bo od 2008 roku tak jak ceny idą w zwyz tak i my będziemy drozsi poniewaz wydajemy kolejna 4 plyte latem. wiadomo,że to chyba jest logiczne,zaliczamy kolejne festiwale,koncertujemy. jesli ktoś byl na naszym koncercie w szczecinie 16.11.07 to napewno nie żalowal. a więc wy moje mile panie, jesli chcecie by ten wasz dzień w życiu był wyjatkowy to nikt inny wam tak nie zagra jak grupa NAZIR

Gość adam wokalista zespolu nazir
witam i pozdrawiam wszystkich. na poczatku male sprostowanie od tego roku czyli 2007 NAZIR bierze za wesele 5 000 tys zl, a nie 4 000. jezeli udalo sie komus zaprosic NAZIR za 4 tys to niech się cieszy,bo od 2008 roku tak jak ceny idą w zwyz tak i my będziemy drozsi poniewaz wydajemy kolejna 4 plyte latem. wiadomo,że to chyba jest logiczne,zaliczamy kolejne festiwale,koncertujemy. jesli ktoś byl na naszym koncercie w szczecinie 16.11.07 to napewno nie żalowal. a więc wy moje mile panie, jesli chcecie by ten wasz dzień w życiu był wyjatkowy to nikt inny wam tak nie zagra jak grupa NAZIR

Witam :) A ja zmieniam stan cywilny 07 czerwca i jak narazie jest ok... nie denerwuje się , ale czas szybko leci,wiec nim sie obejrze to juz bede musiała mówić tak :) Suknia juz zamowiona, sala tez, fotograf równiez, wiec tylko zostaja goscie i obrączki :) Robimy przyjęcie na 70 osób( takie małe wesele) i zespołu nie bedzie , wiec ten kłopot mam z głowy.. a jak sie Panie zaręczyły??

już mas suknie wow:) nie za wcześnie ja dopiero się zacznę rozglądać po nowym roku . My też do listy dopisujemy już załatwionego kamerzyste ,fotograga i samochód:>). Fotograf zmieniliśmy bo mieliśmy innego a zależało nam na kamerzycie i fotografie z jednej firmy. Byliśmy w sobote na targach na torwarze nazbierałam mnóstwo ulotek i katalogów. A zaręczyny nasze były cudowne nic nie wiedziałam to była niespodzianka. Przygotował kolacje były świece wino. A na dywanie ogromne serce ułożone ze świeczek i mój ukochany z bukietem róż kleknął poprosił mnie o rękę wręczając mi pierścionek.To było piękne przeżycie nawet uroniłam łezkę:)

no u mnie juz zaczyna być gorąco coraz blizej to wszystko i ja mam coraz wiekszego stresa :/ dzis własnie zakupiłam sobie koszulke na noc poślubna :D i zawsze to cos do przodu :]

a ten czas tak szybko zleciał że szok. My jesteśmy na etapie zapraszania gości:). Sukienka,garnitur już jest. A jaką będziesz miała sukienkę?

biało-czarną mam juz :D mój jeszcze garnituru nie ma ale na to jak to mówi ma czas jedziemy na weekend załatwić formalności do ksiedza znaczy termin juz dawno był zaklepany a teraz trzeba udac sie z dokumentami strasznie szybko to zleciało naprawde az wierzyc sie nie chce :)

My już byliśmy ze wszystkimi dokumentami u księdza nawet zapowiedzi już wyszly:). Sukienkę mam białą z trenem zawsze o takiej marzyłam:). Garnitur mojemu ukochanemu kupiliśmy w ten weekend. A powiedz mi jak z wódką ile na parę liczycie 0,5 l?

kupiliśmy bolsa i na osobe liczymy 0,5l mamy miec około 110 osób a kupiliśmy 250 butelek bo jeszcze poprawiny i co wazniejszym gością dajemy jedna flaszke a wy ??

my jeszcze wódki nie kupiliśmy ale kupujemy maximusa. Bedzie 140 osób niewiem ja myślalam że wystarczy około 100 -110 butelek ale chyba będzie za mało. Już sama niewiem:(

no z tego co wiem to chyba bedzie mało ale to jeszcze zalezy od tego czy w twojej rodzinie duzo piją na takich imprezach

chyba powinnam przyznać się do mojego błedu narzeczonemu naskoczyłam na niego bo on mówił o 140 butelkach ale chyba miał racje;/

a powiedz mi robisz jakieś specjalne zabiegi na buzie maseczki i takie tam, Dbasz jakoś specjalniej niż na codzień o swoją skórę?

maseczki robie normalnie jak zawsze ale wlasnie dzis byłam sie zapisac do kosmetyczki na fachowe oczyszczenie twarzy i ona mi powie co tam dalej bedzie trzeba aby ta twarz była idealna na ten dzień no i jeszcze wybieram sie do dermatologa aby troche podleczyć buzie i dostac jakis odpowiedni krem zeby całość była ok

ja też muszę się wybrać do kosmetyczki na oczyszcenie twarzy. Dermatologa mogę sobie odpuścić bo mam gładką skóre. No i czas zacząć chodzić na solarium mam śniadą cerę chcę troszkę jeszcze się opalić żeby biel ładnie odbijało ale nie znów spalić jak skwarka. Jejku jak ja już chcę czerwiec:)

kurde ja tez juz bym chciała ale troche mam stracha czy wszystko dobrze pójdzie i tak jak sobie marzyłam :) a mam pytanko co dajecie rodzicą w ramach podziekowań ??

u nas kwiaty odpadaja bo chcemy jakoś inaczej a wiec tatusiowie dostana mega wielkie butle wódki 3l albo takie wielkie butle whisky a mamą podarujemy coś ze srebra jakies może ładne naszyjniczki zeby miały pamiatke :)