Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZadowolonyCzasamy

Dlaczego glowa moze bolec, akurat przed czasem kiedy ..

Polecane posty

Gość ZadowolonyCzasamy

Pytanie moje jest napewno nie nowe :) Ale naprawde, jak nic nie jest zlego w zwiazku, jak nie ma problemow, jak wyglada ze jest zgoda itd. Facet ma ochote kochac sie a kobieta nie. Jaki jest powod ? Czy ogolnie faceci potrzebuja wiecej, czy kobiety mysla ze co za duzo to nie zdrowo. Jako facet to mysle tak ze jak nam (oboje) sprawia to duza przyjemnosc to czy jest cos zlego w tym ze nam sie chce wiecej. Czy mozecie troche to wyjasnic ?

Gość fvsvsfdv
Powiem ci tylko jak to jest u mnie: kocham mojego partnera, akceptuję go, lubię, szanuję itd itp... i ochotę na seks mam ZAWSZE, nawet gdy czuję się źle czy jestem bardzo śpiąca (wówczas i tak uwielbiam gdy we mnie wejdzie choć nie jestem tak aktywna jak zwykle). Nie wiem na czym polega wasz problem ale... współczuję ci.

Gość a ja współczuję
tobie, skoro dla ciebie seks oznacza "wejdzie we mnie"

Gość ZadowolonyCzasamy
Hmm to moze i jest problem, ale jak kazdy facet powoli juz sie poddaje.

Gość fvsvsfdv
ja ci tu nie opisuję, "a ja", jaki mam seks, możesz się co najwyżej domyślać (a co ci przychodzi do głowy, to twoja sprawa)

niedopasowanie temperamentów... ale uwierz, że kobiety maja podobny problem, faceci też często nawalają w łóżku...

Gość trza się zgrać temperamentem
poza tym czasem mnie boli głowa :P i jak nie mam ochoty, to właśnie dlatego, a nie dlatego, że być może już mnie nie pociąga, czy go zdradzam. uprzedzam, nie boli mnie za często głowa:D, bo wiem, że to sposób by pchnąć faceta w obce łapy, ale jak facet nie rozumie, że boli to też źle:P....mogę się kochać 3 razy dziennie, ale przed samym okresem, 2,3 dni, poptrzebuję abstynencji, bo jestem tak nieziemsko obolała, że na nic nie mam chęci. na początku były z tym kłopoty, ale jak zobaczył, że serio nie udaję, to już jest ok :) i narabiamy podczas okresu. dziękuję.