Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość umbrella_86

Jak uratować zanikającą miłość ??

Polecane posty

Gość umbrella_86

Jestem z moim facetem 2,5 roku. Na początku bylo wspaniale, wspolne spacery, wypady do knajp, goracy seks. Kochalismy sie 2 x dziennie czasem raz dziennie. Po tym czasie zaczelo sie cos psuc, widujemy sie prawie codziennie...tyle ze siemimy zawsze w domu, nigdzie nie wyjdziemy ani na spacer ani do knajpy czy do znajomych. Jedynie co to on spotyka sie ze swoimi znajomymi gdy ja sie z nim nie widze. Prosilam go juz bysmy zaczeli wspolnie spedzac czas a nie tylko przebywac ze soba... on nie ma ochoty juz na seks tak jak dawniej. Kochamy sie 3, lub 4 razy na miesiac. Jak zobaczylam ze u niego ochota sie zmniejsza, walczylam, lecz teraz i u mnie robi sie ta obojetnosc. i choc nie moge zyc bez niego nie jest tak jak kiedys. Jak to uratowac by bylo jak na początku ? :(

Gość umbrella_86
czemu nikt nie pomoze, wkoncu to jest problem, jak ut\ratowac uciekajaca milosc ?? jak sprawic by wrocila?

Gość tikitaki
ja czekam bo mam to samo i tez nie wiem co zrobic

Gość kaligulka
nie ma ratunku. koles jest zerem

Gość umbrella_86
tez narazie czekam. Moze najlepiej by bylo gdybym sie nie poodzywala przez jakis czas , moze by sie zainteresowal... a moze on juz nie czuje milosci .. choc mowi inaczej?? nie chce mu sie ze mna nigdzie isc.. nie ma tego co bylo , to smutne :( chce cos zrobic a nie wiem jak

Gość Wiecej wspólnych pasji
Powinniscie znalezc jakies wspolne hobby, zajecia nie wiem.. cokolwiek byle nie to samo cały czas, bo to zabija związek. Jeśli chodzi o seks to wiadomo chemia z czasem mija, potrzeba nowych urozmaicen. Jednak najpierw musicie szczerze porozmawiac co tak naprawde jest przyczyna. Skoro Twoj chlopak sie nie stara to moze mu nie zalezy na Waszym zwiazku? Pogadajcie i sobie wszystko wyjasnijcie. Trzymam kciuki. Mam nadzieje ze będzie dobrze:)