Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elena**

Propozycja

Polecane posty

Gość elena**

ostatnio odwiedził mnie mój dawny znajomy z którym łaczyły mnie kiedys zażyłe stosunki. Zaproponował mi piekne chwilę w trójkącie ja + 2M Powiem szczerze ze zaciekawiło mnie to ale zupełnie obawiam się jak to bedzie wygladać ze strony realnej....on zapewniał ze to fajny relaksujący czas i bardzo delikatny...czy ktoś ma jakies doświadczenia??

Gość trtrtrtr
Mrrrr... w fantazjach chciałabym tak, w rzeczywistości - za żadne skarby. Jakoś emocjonalnie zapłaciłabym za dużo. Ale to tyle na temat tego co mi się wydaje.

Gość elena**
emocjonalnie?? dlaczego??

Gość trtrtrtr
Jak to dlaczego? Jesteś naiwna czy udajesz? Przecież uczucia się pojawiają, to są bliskie chwile z dwoma mężczyznami... Pojawi się i sympatia, i pożądanie, i chęć posiadania, i bycia przytulonym czy przytuloną... A tu lipa bo budzisz się następnego dnia, czujesz niesmak... A co potem, gdy któregoś spotkasz? Gdy cię potraktują jak łatwą dziwkę, zaproponują coś jeszcze bardziej poniżającego, że możesz zarobić oddając się koledze którgoś, że możesz sprzedać swoje zdjęcia jak odbywasz stosunek... Czy jeszcze cokolwiek innego. Ochyda. Ja bym się w takie coś nie angażowała.

Gość elena**
hmmmm moze i racja?? Dzięki