Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mangusta

czy po pigulkach wypadaja wslosy ?

Polecane posty

helo! biore yasmin, od tego czasu wlasciwie wypadaja mi wlosy w duzych ilosciach - troche mi szkdoa zmieniac tabsy bo sa super dla mne igeneralnie , dobrze sie czuje , nie utylam tylk oschudlam , cera spoko, ale te wlosy.... jakie macie doswiadczenia ? ja biore dwa lata pigulki nigdy nei zmienialam i troche sie boje . pozdrawiam

mi wypadają.. bierę logest i też średnio mi się uśmiecha zmieniać kolejny raz tabsy (miałam ju novenette ale fatalnie znosiłam i obawiam się powtórki..)..a le chyba trzeba się będzie zastanowić.. używam róznych cudownych specyfików do wypadajacych włosów.. nic nie dają..

no mnei jakies wyciagi ze skrzypu nei pomagaly, jeden fryzjer powiedzial ze jego klientki biora ineos i im nei wypadaja a super rosna , ale nei mgoe znalezc na ten temat zadnych informacj ine iwiem czy to witaminy czy hormony , bo jak hormony to znowu jakis cud na kiju i znowu wydam kase w bloto i moze mi jeszcze sie cos stanie od jakis hormonow , nie wiem . juz bardziej tych swoich wlosow odzywiac nei moge bo mi sie przetluszczaja wiec ile mozna klasc odzywek... :O szkarwa

ineov? słyszałam ze podobno rewelacja (trudo żeby za taką cenę nie było rewelacja) ale jeśli włosy wypadają przez hormony (pigułki) to im nic tabletki czy specyfiki zewnętrzne nie pomogą chyba.. przynajmniej po sobie widzę ze tak jest..

no nie wiem czy ineov czy ineos nei pamietam , ale to bylo do lykania , wiec tez wewnetrzne , moze odwiedze jakas apteke ale kosztuje podbno 70 zl . jesli nei ma wplywu jakei tabletki bede brala to nei bede zmieniac bo co ryzykowac rozregulowaniem organizmu .

ja już mówiłam mojej lekarce, że mi wypadają włosy przez logest ot proponowała zmienić - więc to chyba ma znaczenie jakie tabsy się berze.. (ale ja nie chciałam wtedy zmieniać, myślałam, że te specyfiki wewnętrzne i zewnętrzne coś dadzą..)