Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naleśnik

czy napisac

Polecane posty

Gość naleśnik

mam pytanko.chłopak ktory mi sie podoba wlasnie dzisiaj wyyjechał od holandii... on nie wie ze on mi sie podoba hhehe jestesmy znajomymi ... i tak sie zastanawiam czy napisac do niego esa..o tresci " powodzonka w tej holandii i zeby kartke przesłal ,chyba nie bedzie to za bardzo nachalne!????????????

myślę moja droga, że nic na drodzę tego wykonu nie stoi. Postępuj prawo zgodnie ze swoim serduszkiem ❤️ i główką. :)

Gość naleśnik
tak strasznei mne kusi do niego tego esna napisac ale boje sie czy sobie czegos nie pomysli hheheh...jakos nie moge sie pogodzic ze wyjechal smutno mi...

Moim zdaniem nie będzie to zbyt nachalne, przecież to o kartce rzucisz tak mimochodem, z żartu. Jeśli przyśle, to znaczyć będzie, że fajny z niego kolega :) A tym, że mu życzyć będziesz powodzenia dodasz mu otuchy i pokażesz, że fajna z Ciebie koleżanka :)

Gość sweetee
jasne że możesz napisać, zrobi mu się miło że ktoś już za nim tęskni, nawet jeśli jesteście na razie tylko znajomymi :) powodzenia

Gość naleśnik
no narazie znjomymi i chyba tak pozostanie heheh.to chyba mu wysle tego esa w sumie to chlopina nie bedzie sie nudzil przez cala podroz.nawet nie wiem na ile pojechal buuuuuuuuuuuu...

Gość naleśnik
ale on nie był nigdy wylewny w pisaniu do mnie sms....

Gość naleśnik
a jak nic nie odpisze???????to mi bedze glupio...

Gość naleśnik
ale to chyba nie bedzie narzucanie tylko kolezenski sms!!!!!! nie chcalbys dostac takiego esa.. moze mu sie milo zrobi..???