Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aguuskaaa20

oblalam dzis egzamin

Polecane posty

Gość aguuskaaa20

na prawo jazdy :[ cholera strasznie to przezywam pocieszcie na czym wy oblaliscie i za ktorym razem udalo wam sie go zdac??

Gość fgdss
a na czym oblalas?

Gość aguuskaaa20
wymusilam pierwszenstwo :( w sumie to daleko jeszcze byl ale mnie oblala a Ty na czym oblalas??

Gość fgdss
ja dopiero sie ucze jeździć :p

Gość ja zdalem za 4

Gość dzinja
nie martw się mój brat zdawał chyba ze sto razy ^^ rzadko kiedy ktoś zdaje za 1 razem

Gość nie przejmuj siee
ja oblałam tydzien temu:) Zdam za drugim razem i Ty tez:)

Gość aguuskaaa20
wiecie co jest najgorsze?? to ze juz tak blisko bylo ... bo 20 minut juz jezdzilam i to paskudne uczucie jak to nie ja podjezdzalam pod word heh dzieki za pocieszenie :)

Gość aguuskaaa20
kolejny egzamin mam na grudzien .. jak dlugo wy czekaliscie na kolejny egzamin?

nie m,asz sie czym przejmować ..................w poniedziałek popatrzałam w wordzie za co oblewaja to mnie ciarki przeszły ...........tez oblałam po 40 minutach jazdy po mieście - trudno sama sobie jestem winna - bywa . Ale ja przynajmniej wiem co zrobiłam źle i że to moja wina - chłopak mojej córki nie uzył klaksonu na placu i było po egzaminie :-P............. to jest pech :-(

Gość ja tez nie odmówiłabym
teraz to raczej sie nie zdaje za 1 razem,od kiedy sa kamery to ciezko zdac, wiecie o co chodzi?;)

15 października ................... będzie ciekawie :-D.

Gość aguuskaaa20
oj to zazdrosze ze juz w pazdzirniku masz a za co Cie oblal??

wymusiłam ................ ale nie mam pretensji bo co by nie mówić odwaliłam rakietę jakich mało 😭 ja na pierwszy czekałam 6 tygodni teraz trochę krócej .............będzie dobrze bo musi być dobrze .

Gość aguuskaaa20
wlasnie to jest takie jak jedziesz ze szybko zle jak za wolno tez niedobrze bo moze cie uwalic za brak dynamiki jazdy..

tak to jest jak sie chce psa uderzyć kij zawsze sie znajdzie.

Gość weźcie nie dołujcie

Gość aguuskaaa20
w kazdym razie dzieki :) przynajmniej wiem ze nie jestem sama.. brrr znowu ktos znajomy dzwoni pytac sie jak poszlo a potem udaje jak mu przykro... bleh

Gość pewnie się cieszą z cudzego
nieszczęścia :o tacy sa ludzie niestety

czym dołować - znam parę osób zdały nie tak dawno za pierwszym razem - widać to nie był mój dzień na zdanie . W poniedziałek byłam wściekła na siebie - dzisiaj podchodzę do tego na luzie ...............szkoda nerwów i mojego zdrowia .

Gość olabogaaa 21
Nie chce byc swinia ale powiem ze .... milo sie czyta ze ktos ma egzamin na prawko w najblizszym czasie :D Ja na szczescie mam to juz za soba ale tyle stresu ile mnie to kosztowalo to szok , motywowala mnie tytlko mysl ze wkrotce inni beda zdawac a ja juz bede miec to za soba :) Zycze wam powodzenia p.s. z jakich miast piszecie ? ja zdawalam w tarnobrzegu a wy ?

Gość ile sie placi za egzamin
?

Gość aguuskaaa20
ja w krakowie :) moim kochanym a za korym razem zdalas?? z tymi znajomymi to tak dziwnie bo jak nigdy o mnie nie pamietaja to dzis bardzo zainteresowani moja osoba :(

z Torunia. nie udało się trudno ale i tak byłam niezła bo wyjechałam z placu i jeździłam 40 minut myślałam że będzie dużo gorzej .

Gość za egzamin placi sie
kilka lat...

Gość aguuskaaa20
122 zlote z testami a sama jazda 112

Gość aguuskaaa20
a nie sorry z testami 134

Gość olabogaaa 21
ja zdalam za pierwszym , ale mialam wyjatkowo milego egzaminatora ktory mi powtarzal zebym sie nie denerwowala i uspakajal mnie , powiedzial zebym sobie mowila na glos to co robie to poczuje sie jak bym jechala z instruktorem :) no i jechalam i gadalam do siebie " teraz skrecamy pieeeknym duzym lukiem " .... jedziemy w lewo to przepuszczamy wszystkich .. taaak tego tezzz " :) i jakos poszlo , nawet sie nie zorientowalam jak juz bylam po egzaminie :D

Gość niewiesz co gadasz
do----- ja tez nie odmówiłabym teraz to raczej sie nie zdaje za 1 razem,od kiedy sa kamery to ciezko zdac, wiecie o co chodzi? ja zdałam za 1 razem i wole nie myslec co tobie chodzi po głowie bo jesli myślisz o łapówca to znaczy że nawet niewiez o czym mówisz. to jest głupie rozumwanie wszystkich którzy niewieża ze jednak mozna zdac bez dawania w łape. więc powtarzam można wystarczy przyłozyc sie do nauki, niemyślec o stresie i uwiezyc w siebie a reszta sama pójdzie jak po masle , głowy do góry!