Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość psycholog internetowy

Psycholog internetowy,piszcie

Polecane posty

Gość jaaa18
ponad miesiąc temu powiesił sie mój chłopak tzn. były chłopak ...nie byliśmy ze sobą od miesiąca i nie wiadomo dlaczego ... nie zostawił żadnego listu ;( różnie mówili ze przez problemy przez ojca , ze przez jakieś długi... jednak ja sie boje ze to mogło byc przeze mnie ... ostatni raz go widziałam tydzień przed TYM dniem ... mówił ze zaczął ćpać ze już nie daje rady ... a ja nie zaragowałam ;( ale najgorsze jest w tym wszystkim ze pare dni wczesniej zadzwoniłam do niego i powiedziałam ze okres mi sie spóźnia ... a wówczas nie wiedziałam ze zaczął od paru dni spotykać sie z inną dziewczyną... a jak to było prez mnie ... miał inną laskę ( o czym dowiedziałam się w dniu jego śmierci)chciał sobie może z nią życie ułożyć a tu nagle jego była mówi że okres jej sie spóźnia .

Eeee, to za trudne. na takie nie odpowiadam. Tylko o seksie, albo o alkocholu.

Gość dtjdxdhsrt
Alkochol a co to takiego? Bo ja nie znam takiego wyrazu szacowny panie psychologu!

Przepraszam jestem wstawiony :D :D :D Alkoh... alkoo....wa, yyp. alkohol znaczy :D

Gość dtjdxdhsrt
Widzę, że jednak jesteś ekspertem, co prawda od praktyki, ale zawsze coś. Co polecasz jeśli chodzi o alkohol na smutki?

Gość eh tam
sex?to moze to....zaluje ze poszlam do lozka z nieodpowiednim facetem a on mi jeszcze nie uwierzyl ze jestem dziewica.Juz z nim nie jestem a mam cholerny zal do siebie ze bylam taaaaka glupia

A kto pyta? Płeć, wiek, waga, preferencje ;) (alkocholowe).

eh tam sex?to moze to....zaluje ze poszlam do lozka z nieodpowiednim facetem a on mi jeszcze nie uwierzyl ze jestem dziewica.Juz z nim nie jestem a mam cholerny zal do siebie ze bylam taaaaka glupia należy codziennie wypijać jednego Redsa, czasem małą wódeczkę z sokiem lub kolą. Przez około tydzień :D