Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobabeznadziejna

każdy do kogos przynalezy nma paczke , chłopak co rusz poznaje nowych ludzi

Polecane posty

czuje sie obco i ta ciagła rywalzacj o to kto jest bardziej popularniejszy kto ma wiecej znjomych itd i czuje ze jestem na szarym końcu wsród wszytskich wkurz amnie to

Beznadziejna ...znow zaczynasz??? a gdzie pozytywne myslenie? jak bylo w szkole? moze piatke dostalas?

gdy właczam pozytywne automatycznie właacza sie to negatywne jestem cholernie zazdrosna wkurza mniemoje kolezanmki poznaa jakies nowe osoby i szczyca sie tym wielce w szkole nic jeszcze zdnej oceny nie dostałam za top zaczyna soie gadka o pólmetku ja oczywiscie nie mam z kim isc no i nie chce isc:( nie chce sie znowu tlumaczyc przed cała klasa:(

przeciez nie mosisz tlumaczyc sie przed CALA klasa,nie? poprostu mowisz,ze nie idziesz,i po co jakies tlumaczenia? a tak prawde mowiac,naprawde nie chcesz isc,czy tylko tak mowisz,ze nie chcesz,bo nie masz z kim ?

przed cała klasa bo wychowaca sie bedzie pytał przy wszystkich zreszta moja klasa uwąża z enie powinnismy miec przed soba tajemnic i wszelkie głosowania i dyskusje itd robimy wspólnie tzn powiem tak chciałąbym isc gdybym : 1 miała partnera 2 wygladala normalniej teraz nawet gdyby mnie ktos zaprosił to nie wiem czy bym poszla bo zle sie czuje w swoim ciele a w jakiejs sukni to już w ogole :O:(

nie każdy, bo choćby ja, nie miałem/nie mam i pewnie nie będę miał paczki, znajomych, przyjaciół. nie byłem na żadnym półmetku, studniówce i innych szkolnych okolicznościach... a co by to zmieniło jak bym z obcymi ludźmi poszedł na taką szkolną imprezę? Nic... tylko bym się wynudził, wyszedł po 1 godzinie i jeszcze stracił sto kilkadziesiąt złotych.

na polmetek nie mosisz sie stroic jak na studniowke,mozesz sie jakos normalnie ubrac a moze pojdziesz sama i bedziesz sie poprostu dobrze bawic? nie zwazajac na innych? moglabys pokazac,ze nie jestes chodzaca chmura gradową,ze potrafisz sie fajnie,na luzie bawic? no chyba ze nie potrafisz....

Gość ja pytam
co znaczy, że poszłabyś, gdybyś wyglądała normalniej? masz zeza? krzywe zęby? czy pełno pryszczy na gębie? kurde dziewczyno... z tego co Cię czytam, jesteś po prostu szczupła i wysoka. a ja Ci powiem, że Ci zazdroszczę. Tak zazdroszczę Ci wiesz? bo ja do najchudszych dziewczyn nie nalezę i mam tylko 170 :O więc weź przestań się użalać nad sobą i ciesz się żeś zdrowa :P

a ja wygrałem życie --> moze bysmy sie w końcu skumali tylko wzrost by nie pasował :o kymco --> normalnie tzn ? bo ja dobrzwe czuje tylko w jensach ja pytam --> normalnie tzn gdybym nie wygladała tak chudo i tyczkowato i gdybym miała cycki nie zazdroscisz mi na pewno bpo preostu nie widziałas mnie i dlatego nie wiesz co mówisz gdybym załozyła obcasy byłabym wyzsza od wszystkich facetów :o zsrezta i tak juz wygladam jakbym miała sie za chwile zlamac :o :(

do ja pytam- masz tylko 170? czy to jest problem dla ciebie? ja mam 167 i nigdy nie mialam kompleksu z powodu wzrostu.Dla faceta to moze i malo,ale dla nas? no problem,mala :)

no soryy ale wzrost w przedziale 150- 175 dal dziewczny nie jest żadnym problemem :O

tyczkoawty konkretó6w nie potrzeba :)

Gość ja pytam
no wiesz zależy z jakim facetem się spotykam... a mi się trafiaja sami wysocy.. A. 180 cm K. 188 cm T. 193 cm a tam beznadziejna przesadzasz :O wiesz co w Tobie jest beznadziejnego? nie Twoj wyglad na pewno, tylko Twoje podejscie do wszystkiego.. przeczuwasz klęske juz na wstepie. zmnien nastawienie do swiata, bedzie Ci latwiej ;)

ja pytam---wiec gdzie problem? gdyby trafiali ci sie niscy,to byłby problem...a tak to git

Gość Misiek...
"beznadziejna pomyśl" - oksymoron

Gość prawdaCiewyzwoli
Misiek nie pierdol : prosba :P ;)

Gość Misiek...
no coś beznadziejna zaginęła w myślach :o

Gość BeznadziejnaOsobabeznadiejna
prawdaCiewyzwoli--> wszystko sie zgadza :(:O to co mam robic ? :o misiek--> ales zabłysnał :o

oszalałas beznadziejna u mnnie półmetek organizowany był w jakimś barze przez nas(uczniów) kosztowało nas to 25zł+alkohol we własnym zakresie skończyło się tak ze cały bar był zarzygany, przez trzy godziny pilnowałam moich 2 koleżanek zeby przypadkiem nie udławiły się własnymi wymiocinami (w przerwach sobie smacznie spały) współczuję ludziom którzy sprzątali później ten bar:O miałam na sobie spodnie z kantem i jakąs bluzkę, wszystkie laski były tak ubrane więc looz w ramionkach, moje kolezanki przyszly same a te które wzieły chłopaków źle się bawiły-a to chłopak nie chciał się integorwać a to coś tam

jedynioe sie zabic no sami przyznajcie tak szkodze jedynie sobie i inyym :o

Gość prawdaCiewyzwoli
Beznadziejna--> odpowiedz znajdziesz w artykule, pozdrawiam papapapapap

kulaj no własnie w barze i sami zorganizowaliscie u nas jest uroczyscie na sali z kamerzysta itd :O :(

znalazłam odpowiedz ale nie chce isc do psychy :O i nie pójde

Gość Misiek...
beznadziejna, ty tak obiecasz i obiecasz od kiedy czytam to forum. Dupa wołowa jesteś wiesz?

ale co obiecam ? nic nie obiecuje :o

Gość Misiek...
20:37 BeznadziejnaOsobabeznadiejna jedynioe sie zabic

Kulaj pewnioe tak samo:O tylko na studniówke chca wynajc sale które oswietlenie robił ten sam godc co w tańcu z gwiazdami i pewni bedzie to kosztowac majtek :O