Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BeznadziejnaOsobabeznadziejna

każdy do kogos przynalezy nma paczke , chłopak co rusz poznaje nowych ludzi

Polecane posty

Gość ja piernicze ale jazdy
nie masz żadnego: - sąsiada - kuzyna - kolegi itp którego byś moga zaprosic ? znajomości z przedszkola tez się liczą ;-) narzekasz że nie masz przyjaciół, znajomych itp inni co chilę kogoś poznają....zazdroscisz im, ale swoją bierną postawą i wycofywaniem się (tak, tak, unikami) nie sprawisz ze kogoś poznasz i że w twoimżyciu zacznie się coś dziac, wiec zamiast smęcic wymyśl fajny strój na imprezę, fryzurkę itp, bierz jakiegoś kolegę, sąsiada itp i się baw... a prospos swojej figury jak nie masz pokaźnego biustu to zaskocz wszystkich ładnie upiętymi włosami i dekoltem na plecach !!!!! efekt murowany np z przodu bluzka z golfem a z tyłu wielgachny dekold do pasa....do tego obcisłe dżinsy, jakieś błyszczące balerinki itp.... to tylko propozycja ale dopasujesz coś sama no i nie trac życia na smęcenie, to mówi Ci stara baba po 30tce...szkoda młodości na siedzenie samemu w domciu

Gość BeznadziejnaOsobabeznadiejna
Misiek --> ale czy Ty sopbie zdajesz sprawe do czrgo mnie namiawiasz? czy tak sobie luboisz pogadac bezsensu ?

Gość Misiek...
ja marzę o dniu kiedy znikniesz... przynajmniej z tego forum. Krzyż Ci na drogę, i niech Bóg ma Cię w swojej opiece tępoto

Gość BeznadziejnaOsobabeznadiejna
nie mam nikogo płcie przeciwnej który mógłby ze mna pojsc chyba zapytam czy pary homoseksualne nie beda żle widziane :O

Gość BeznadziejnaOsobabeznadiejn
czyli jednal to drugie :oi a pomazyc sobie mozesz 🖐️

pozyczę ci moją kieckę ze studniówki wtedy będziesz sobie mogła narzekać do woli nie dość ze będzie za szeroka, to jeszcze za krótka, w dodatku sprzed trzech sezonów:D co ty na to?

Gość Misiek...
giń kurrrrwo

Gość BeznadziejnaOsobabeznadiejn
Kulaj--> hehe wystarczy min do narzxekania to xco mam a sukienka Twoja była sliczna tylko ze ja wygladałabym w niej 100000 rzy gorzej :O

gdzie tam! moje siostry siłą zmusiły mnie do kupienia tej kiecki:O a ja chciałam taką zwykłą mała czarną, albo czarną w białe groszki (wtedy jeszcze nie było takiego boomu jak teraz na te kiecki)