Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość icecream

Jakich slawnych ludzi widzieliscie na zywo??

Polecane posty

Gość icecream

I czy to było gdzies prywatnie czy np na jakims koncercie itd..?

Gość Oj bardzo wielu
Jak sie mieszka w stolicy to to jest codziennosc,ostatnio spotkałam w supermarkecie Fronczewskiego,widziałam tez Olgę Bonczyk,nic nadzwyczajnego,poza kamerą wygladają jakos tak marniej,jak przeciętni ludzie.

Gość ja widziałam
Rafała Cieszyńskiego - grał w fali zbrodni, i jakichś serialach na polsacie - siedział obok mnie w pubie w Katowicach,

zgadzam sie z postem powyzej. mieszkam w nyc i jest to codziennosc, i naprawde na zywo wiekszosc wyglada inaczej. niektorzy lepiej a niektorzy gorzej.

Gość Misiek...
Zbigniew Wodecki - na plaży w Łebie Marek? Siudym - na stacji w Sopocie Michael Jackson - na koncercie w Wwie inne kaśki nosowskie i takie tam kaziki na koncertach w Szczecinie

Gość BZYYYK bzyyk bzyyyk
Vikusie Beckham w Londynie ( nic szczegolnego , chudzielec z wielkim lbem ) wielu muzykow rockowych ( MArkowski to jakis wielkolud ) Kate Moss ( szczypa straszna wysuszona i brzydka ) Kazika Staszewskiego itp

Bywam w wawie średnio 10 dni w roku więc chyba ie jest to bardzo trudne kogoś spotkać,bo widziałam już Katarzynę Dowbor, Piotra Gembarowskiego, Moroczka (nie wiem którego bo nie rozróżniam), Jana Wieczorkowskiego, ostatnio Marcina Prokopa... Co do miejsc to sklep, ulica, kawiarnia, centrum handlowe...

Ja widziałam: 1) na koncertach -Ewelina Flinta - 2x -Bartek Wrona -Doda (tu raczej nie ma sie czym chwalic :P) -Mandaryna(tu tez :o) -Sidney Polak-2x -Bracia Cugowscy-2x -Budka Suflera -KULT -Happysad -3x -Farben Lehren -KSU -3x (w tym raz tak troche prywatnie bo piłam z nimi piwo i gadałam przed koncertem) -Coma -Ryszard Rynkowski -Ich troje (tez nie ma sie czym chwalic :P) -nie pamietam reszty bo troche tego było jak sobie przypomne to dopisze 2)spotkałam na ulicy -Beatę Kozidrak - 2x -tego faceta z długimi włosami z zespołu VOX -prezenterke TVP2 ale nie moge sobie przypomniec jak sie nazywa

Kilka lat temu na wczasach w Mikolajkach Kondrata i Malajkata.Za granica widzialam na zywca cala rodzine krolewska z Belgii ,Mylene Farmer i J.C.Van Damme.To chyba wszyscy ,ktorych pamietam.

Gość mieszkam w kurorcie nadmorskim
i każdego lata cala galeria ich tutaj.... Zzjącówna,Pazura,Wszoła,Jaroszyński,Leszek Miller,Rozmus i Gąsowski oraz inne wesołki to obowiązkowo ....Daniec .... nie chce mi sie już nawet pisać ....

Gość niiiezbyt
Mroczka , Lucjana z M jak Miłość , polskich hip hopowców to całe stada ...doniu , liber , peja , 52 debiec itp. Michała Wiśniewskiego też widziałam , Justynę z Ich troje Jacka Łagwe też Manuele Michalak z BB , Piotra Gulczyńskiego z BB Dawida ( kubańczyka ) z BB Tokio Hotel na koncercie Pudziana śp. Krystyne Feldman Szymona Wydre i nie pamiętam już...

Gość w wakacje pracowałam w małym
sklepie i Edyta Górniak przychodziła do mnie po zakupy🖐️

tak sobie pomyślałam, że np. polskich hip - hopowców to ja bym mogła nawet zdeptać na ulicy i za nic bym nie poznała że to ktoś sławny był ;)

Gość qdefrgthyju i
Maćka Zakościelnego w Mikołajkach :)

na koncertach cale mnostwo... nawet mi sie wypisywac nie chce :P na ulicy: Wodeckiego w Krakowie pare razy (raz nawet w ostatni poniedzialek :) ), Turnaua tez kiedys w Kraku widzialam. a, no i oczywiscie Marek Piekarczyk - mnostwo razy, na ulicach, w knajpach... :) wiecej sobie nie przypominam.. w Warszawie i na dyskotekach :P nie bywam, tylko Krakow z takich miejsc prawdopodobnego spotkania, ale ja sie ogolnie nie znam na tych wszystkich aktorach, hip hopowcach, i roznych takich, wiec moglam niejednego w ogole nie poznac :)

Gość ja piernicze ale jazdy
Piotra Gulczyńskiego z BB spotkałam w poznańskim WORDzie, akurat wyszłam z egzaminu na prawko a on sie ustawił w kolejce do okienka i wypełniał wniosek (haha) Tigera, ale ten mnie mało interesował, owszem poznałam ale centralnie zignorowałam, w Zakopcu na Krupówkach

Gość czy martwy papież
się liczy?